Sport

Mesajul subtil transmis de Marius Șumudică după ce a aflat că Adrian Mutu va antrena Rapidul: „Așa-i în viață!”

Marius Șumudică a reacționat, printr-un mesaj subtil, la vestea că Adrian Mutu va antrena Rapidul în locul lui Mihai Iosif, care și-a anunțat deja despărțirea de giuleșteni
02.03.2022 | 17:48
Mesajul subtil transmis de Marius Sumudica dupa ce a aflat ca Adrian Mutu va antrena Rapidul Asai in viata
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Victor Angelescu a decis, imediat după înfrângerea cu FC U Craiova 1948, scor 2-3, să-l numească antrenor principal pe Adrian Mutu, omul care în toamna anului trecut se afla chiar la cârma oltenilor. Potrivit comunicatului emis cu puțin timp în urmă, „Briliantul” a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului viitor.

Marius Șumudică, mesaj plin de subînțeles după numirea lui Adrian Mutu la Rapid

La câteva zile după ce a răbufnit în direct la TV, Marius Șumudică a ales un mod mult mai subtil prin care să-și exprime dezamăgirea cu privire la decizia luată de oficialii echipei sale de suflet.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marius Sumudica (@coachsumudica)

Și până la urmă începi să te obișnuiești cu viața, să fii puternic, să fii singur și mai ales să fii puternic de unul singur!”, este citatul distribuit de tehnician pe contul personal de Instagram, alături de un scurt mesaj: „C-așa-i în viață!”.

Liber de contract din prima parte a lunii februarie, când și-a încheiat conturile cu turcii de la Yeni Malatyaspor, acesta era favoritul fanilor, dar nu a primit nicio ofertă din partea patronului Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Suporterii au planuri mari pentru sezonul viitor: „Nu va mai exista clemență”

Adrian Mutu nu va avea, însă, o misiune deloc ușoară în Giulești. Asta pentru că suporterii așteaptă ca în sezonul viitor, când Rapidul va sărbători centenarul, să vadă la lucru o echipă capabilă să lupte cu șanse reale pentru primele trei locuri din Casa Pariurilor Liga 1.

Noi, suporterii, ne-am făcut datoria. Uitați câți suporteri merg la meciuri, s-a creat o emulație. Dragostea pentru Rapid se transmite din tată în fiu. Noi eram în ligile inferioare și nu ne interesau performanțele. Rapidul era în liga a doua când mă ducea tata pe stadion.

ADVERTISEMENT

În cazul în care toate lucrurile vor fi ok, toată lumea îi va aplauda, dar în cazul unui eșec să-și asume criticile suporterilor. Ei sunt cei mai loiali, dar au și momente când e greu să ‘lucrezi’ cu ei.

Victor Angelescu are totul la discreție, stadion nou, public, atâția sponsori care vor să ajute echipa, că nu mai avem loc unde să-i punem. E de datoria dânsului să facă performanță, este anul centenarului”, a transmis Corsicanu, la Pro X.

ADVERTISEMENT