Sport

Marius Șumudică, autoironie după ce a devenit analist TV: „Mă bucur să iau cei 80 de euro, dar m-am referit la cei care nu se pricep la fotbal”

Marius Șumudică s-a autoironizat după ce a devenit analist TV, glumind despre declarațiile făcute în vară când o pregătea pe CFR Cluj.
15.03.2022 | 20:46
Marius Sumudica autoironie dupa ce a devenit analist TV Ma bucur sa iau cei 80 de euro dar mam referit la cei care nu se pricep la fotbal
Marius Șumudică, autoironie după ce a devenit analist TV. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Atunci, Marius Șumudică s-a contrat cu analiștii TV, cărora le-a transmis că vin la emisiune pe suma de 80 de euro și că nu se pricep la fotbal.

Marius Șumudică, autoironie după ce a devenit analist TV

Marius Șumudică s-a autoironizat după ce a devenit analist TV, amintind de replica sa memorabilă din vară, când spunea că analiștii TV, care comentează aspru jocul CFR-ului din cupele europene, sunt plătiți cu doar 80 de euro pentru a critica:

ADVERTISEMENT

„Eu îmi doresc să rămân aici, mă bucur să iau aici cei 80 de euro, glumesc. Eu am făcut referire atunvi la oamenii care nu se pricep la fotbal. Îmi face plăcere să fiu analist.

Eu nu regret, am spus-o pentru unii care vin și care nu se pricep la fotbal atât de bine. Îmi dau seama că am greșit, pentru că și eu pot fi un tip subiectiv”.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică îi răspunde lui MM Stoica

Marius Șumudică i-a aruncat niște „săgeți” lui MM Stoica, după ce managerul general al FCSB-ului i-a transmis că nu va mai ajunge niciodată în ipostaza să fie ofertat de echipa lui Gigi Becali.

Tehnicianul a explicat că nu ar fi avut cum să vorbească în primă fază cu Mihai Stoica, pentru că încă nu semnase contractul și nu putea începe să discute despre planul sportiv al „roș-albaștrilor”:

ADVERTISEMENT

„În momentul în care am fost acasă la Gigi, mi-a spus că trebuie să discut doar cu el. Probabil că din punct de vedere sportiv, trebuie să vorbesc cu Mihai Stoica, dar eu nu puteam să discut atunci că nu eram un angajat al clubului. Nu am venit și asta a fost.

Sunt momente și momente în viață, a fost momentul acela, e greu… va fi greu… poate dânsul știe mai bine, ce să spun”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Rar am văzut un jucător ca Octavian Popescu!”

Marius Șumudică a continuat și a vorbit despre evoluția lui Octavian Popescu, pe care l-a lăudat pentru felul în care se descurcă pe teren: „Nu cred că va mai face greșeala pe care a făcut-o cu Coman.

Coman putea prinde un transfer pe o sumă frumoasă. Cert e că Octavian Popescu… mie rar mi-a fost dat să văd un jucător ca el, care face perpendicular pe poartă, poate doar Rareș Ilie”.

„Și Man mai făcea așa, dar doar pe piciorul stâng, Tavi Popescu dă bine cu ambele, el poate fi folosit inter. Cred că poate fi vândut pe bani mulți, dacă vor fi urmați pașii corecți”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT