Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Marius Șumudică, analiză la sânge a planului lui Edi Iordănescu pentru meciul România – Belgia! „Ați văzut că evită asta? Va face o singură schimbare”

Marius Şumudică a analizat planul lui Edi Iordănescu pentru meciul România - Belgia şi a spus că singura schimbare pe care o vede este cea a lui Mihăilă cu Florinel Coman.
21.06.2024 | 22:15
Marius Sumudica analiza la sange a planului lui Edi Iordanescu pentru meciul Romania  Belgia Ati vazut ca evita asta Va face o singura schimbare
Marius Șumudică, analiză la sânge a planului lui Edi Iordănescu pentru meciul România - Belgia! „Ați văzut că evită asta? Va face o singură schimbare”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România joacă sâmbătă, de la ora 22:00, împotriva Belgiei al doilea meci al grupei de la Euro 2024. “Tricolorii” au trei puncte, în timp ce adversarii mult mai bine cotaţi îşi joacă ultima şansă.

Marius Șumudică, analiză la sânge a planului lui Edi Iordănescu pentru meciul România – Belgia!

Marius Şumudică a analizat la emisiunea FANATIK EURO planul lui Edi Iordănescu pentru meciul România – Belgia spunând că vede o singură schimbare, Vali Mihăilă cu Florinel Coman:

ADVERTISEMENT

“Destul de apăsat şi concentrat. În decursul acestor jocuri, cel mai greu este să elimini entuziasmul jucătorilor. Când joci luni şi duminică e aproape ca un ciclu săptămânal. Dar e greu să elimini entuziasmul.

Cred că a lucrat mult la acest capitol pentru că entuziasmul este principalul duşman. L-am văzut şi eu apăsat, concentrat. Evită să vorbească despre oferte cu viitorul lui.

ADVERTISEMENT

A scos în evidenţă valoarea Belgiei. Este normal, oricine ar fi făcut-o. Belgia este o echipă net superioară Ucrainei, au jucători extraordinari, care pot face diferenţa 1 contra 1. 

“Cred că a pregătit foarte bine jocul, dar cred că Edi este îngrijorat”

Joacă un 3-4-2-1, 3-4-3 care se transformă de foarte multe ori şi vor avea superioritate. Cred că a pregătit foarte bine jocul, dar cred că Edi este îngrijorat. Dar e normal. Belgia e Belgia.

ADVERTISEMENT

Este un meci foarte important. Eu cred că suntem calificaţi cu o remiză. Patru puncte te califică şi mai ai şi ultimul meci. Rezultatul din Ucraina – Slovacia este cel mai rău pentru noi. 

În opinia mea, va face minimum o schimbare şi maximum două. Una este Mihăilă cu Coman, aşa o văd şi eu. Nu ştiu dacă nu va face încă o modificare la mijlocul terenului. 

ADVERTISEMENT

“Cred că singura schimbare va fi Mihăilă cu Coman”

Eu n-aş umbla la fundaşi. Atâta timp cât n-am luat gol… Sorescu poate juca stânga, eu îl foloseam şi în sistem de trei. Eu n-aş schimba pe nimeni şi nu cred că va umbla la linia de fundaşi.

Cred că singura schimbare va fi Mihăilă cu Coman. Cred că vom ceda mijlocul terenului şi ne vom apăra în treimea proprie. Ianis Hagi poate să apară, are pasa finală şi joacă bine în faţa apărării adverse. 

Va trebui să fim foarte compacţi, să nu îi lăsăm să joace între linii, vor desface foarte mult pe margini şi vor veni cu centrări pentru Lukaku. De foarte mult intră în interior aripile. 

“Să stăm în zona roşie, de la 30 la 10 metri, să fim compacţi acolo şi să fim foarte reactivi”

Edi ştie cel mai bine cum poate contracara. Eu cred că dacă vom merge să facem presing şi să ne desfacem… Presing înseamnă timing, ei au calitate, dacă pierzi timingul la un jucător, te-au scos imediat şi sunt superiori. 

Trebuie să fim compacţi, nu în 16 metri. Să stăm în zona roşie, de la 30 la 10 metri, să fim compacţi acolo şi să fim foarte reactivi. Dacă ne desfacem e pericol mare”, a spus Marius Şumudică la FANATIK EURO.

Marius Șumudică, analiză la sânge a planului lui Edi Iordănescu pentru meciul România - Belgia!

ADVERTISEMENT
1,50 este COTA BETANO pentru "1 solist" la Belgia - România