Sport

Marius Șumudică amenință cu demisia după eliminarea lui Malatyaspor din Cupă: ”Aduceți alt antrenor!”

După ce și-a dus echipa pe ultimul loc în campionatul Turciei și a fost eliminat și din Cupă, Marius Șumudică amenință că își va înainta demisia dacă oficialii clubului nu aduc jucătorii ceruți de tehnician.
30.12.2021 | 22:44
Marius Sumudica ameninta cu demisia dupa eliminarea lui Malatyaspor din Cupa Aduceti alt antrenor
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică s-a întors în Turcia, la începutul lunii octombrie și a avut parte de un debut perfect. Două victorii în primele două meciuri din Super Lig au fost, însă, și singurele succese pentru Malatyaspor cu Șumudică pe bancă

Etapele ce au urmat au reprezentat un veritabil coșmar pentru tehnicianul român și pentru fani care se tem că favoriții lor vor retrograda. Șumudică cere întăriri.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică: ”Aduceţi jucători buni. Dacă nu, aduceţi alt antrenor!”

Marius Șumudică este recunoscut ca fiind un antrenor temperamental, iute la mânie, dar și genul de tehnician care nu stă prea mult la discuții cu oficialii cluburilor dacă nu îi satisfac pretențiile.

Cu doar două victorii și trei remize în 11 meciuri în care a condus-o pe Malatyaspor, Șumudică a ajuns pe ultimul loc în Turcia, iar recent a fost eliminat și din Cupă.

ADVERTISEMENT

Iminent au apărut și primele discuții și speculații privind o posibilă plecare a românului. Șumudică nu doar că nu a negat această posibilitate, ba chiar a plusat și a anunțat că va demisiona dacă în pauza de iarnă echipa nu va fi întărită semnificativ.

”Aduceţi jucători buni pentru primul 11 şi 3-4 jucători pentru banca de rezerve. Dacă nu, aduceţi alt antrenor!”, le-a transmis Marius Șumudică șefilor clubului de pe ultimul loc din Super Lig, citat de AS.ro.

ADVERTISEMENT

Românul și-a deschis și un cont pe Twitter unde discută cu fanii echipei Malatyaspor, pe care i-a asigurat de bunele lui intenții.

”Salutare tuturor faniilor lui Malatya și tuturor faniilor fotbalului. Nu mă voi ascunde, nu am făcut-o niciodată și nu o fac nici acum. Am cele mai bune intenții. E un moment dificil, dar lucrăm pentru a întoarce soarta în favoarea noastră. Să sperăm că Anul Nou o să aducă ce ne-a lipsit în 2021”, a scris Șumudică.

ADVERTISEMENT

S-a despărțit cu scandal de toate echipele pe care le-a antrenat

Yeni Malatyaspor este a 19-a echipă din CV-ul de antrenor al lui Marius Șumudică. Cu o singură excepție, la Astra Giurgiu, antrenorul nu și-a dus la capăt angajamentele.

De cele mai multe ori despărțirile au fost generate de scandaluri uriașe provocate de tehnicianul de 50 de ani, cele mai cunoscute și mediatizate fiind tocmai cele din Turcia.

Kayserispor, Gaziantep, și Rizespor sunt precedentele formații din Super Lig pregătite de Marius Șumudică. De la fiecare a fost dat afară cu scandal.

ADVERTISEMENT