Sport

Marius Șumudică, schimbare radicală după ce a semnat cu CFR Cluj: ”Trebuie să fii nebun să faci lucruri care îți pătează imaginea”

După ce a refuzat-o pe FCSB, Marius Șumudică a ales să semneze cu CFR Cluj, campioana României în ultimii patru ani.
02.06.2021 | 18:40
Marius Sumudica schimbare radicala dupa ce a semnat cu CFR Cluj Trebuie sa fii nebun sa faci lucruri care iti pateaza imaginea
ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 50 de ani a anunțat că a semnat cu ardelenii și că nu a stat prea mult pe gânduri, confirmând astfel informația oferită de FANATIK.

”Șumi” îl înlocuiește în Gruia pe Edi Iordănescu, acesta nedorind să mai rămână la echipă în ciuda faptului că a adus un nou trofeu în vitrina clubului.

ADVERTISEMENT

Schimbare de atitudine pentru Marius Șumudică după ce a preluat-o pe CFR Cluj

Cunoscut ca fiind un antrenor temperamental, Marius Șumudică a anunțat că va face niște schimbări radicale odată cu venirea la CFR Cluj și vrea să devină un tip mai așezat.

”O să vedeți alt Șumudică din acest an. O să vedeți un alt comportament. Un antrenor mai așezat. Sunt eu un tip coleric, dar nu vreau ca echipa să fie privată de prezența mea pe bancă. Pentru că la condițiile pe care le am trebuie să fii nebun ca să faci niște lucruri care îți pătează imaginea.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la unul din marile cluburi ale României. Pentru mine ca expunere vă dați seama ce înseamnă. CFR are patru titluri. Nu trebuie să fac nicio greșeală ca să dau șansa arbitrilor să mă elimine sau mai știu eu ce”, a spus Șumudică la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Tehnicianul vrea pace cu omologii săi

Cu toate acestea, tehnicianul admite că va fi în continuare un tip care va spune lucrurilor pe nume, dar va încerca să nu întreacă limita. De asemenea, el a precizta că nu va intra în clinciuri cu alți antrenori.

ADVERTISEMENT

”Nu o să vedeți o statuie pe bancă. Eu trăiesc jocul, dar o să fie totul în limita bunului simț. Sper și arbitrii să înțeleagă, dar nu voi jigni. Nu o să mai intru în dialoguri contradictorii cu omologii mei. Eu sunt antrenor și trebuie să îmi văd pe treaba mea.

Din seara asta mă pun la muncă. Săptămâna asta avem timp până ce începe pregătirea să vedem cu cine vom continua. Sunt mai mulți jucători la care ne gândim”, a continuat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Șumudică vrea trofee cu CFR Cluj

Noul antrenor de la CFR Cluj le-a mulțumit predecesorilor săi și i-a pus în gardă pe jucători că vrea să continue cu performanțele în Gruia.

”Fotbalistul care vine la CFR trebuie să știe că CFR a câștigat patru campionate. Eu sunt obligat să mențin același trend. Toți trebuie să înțelegem. Când vii la CFR pui osul la muncă și să realizezi ce au realizat acești oameni.

Le mulțumesc lui Edi Iordănescu și Dan Petrescu pentru că au facut un grup puternic și că au făcut performanțele pe care le-au făcut. Eu trebuie să merg pe acest drum, să câștig trofee”, a încheiat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT