Sport

Marius Șumudică, anunț terifiant după cutremurele devastatoare din Turcia: „Vor fi peste 25.000 de morți!”

Marius Șumudică a făcut un anunț terifiant după cutremurele devastatoare din Turcia, estimând că numărul victimelor va fi de peste 25.000.
07.02.2023 | 23:25
Marius Sumudica anunt terifiant dupa cutremurele devastatoare din Turcia Vor fi peste 25000 de morti
Marius Șumudică, anunț terifiant după cutremurele devastatoare din Turcia. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed a dezvăluit și că un fost jucător pe care l-a pregătit la Malatyaspor și-a pierdut viața în urma cutremurului.

Marius Șumudică, anunț terifiant după cutremurele devastatoare din Turcia

Marius Șumudică a făcut un anunț terifiant cu privire la cutremurele devastatoare din Turcia, povestind și drama prin care trece familia unui fost jucător pe care l-a avut la Malatyaspor și care a decedat:

ADVERTISEMENT

„Sunt la curent cu tot ce se întâmplă, sunt două orașe în care am lucrat. Ce să spun… am revăzut pe imagini străzi pe care ne plimbam, restaurante unde mâncam.

E o dramă, o tragedie imensă. Singura mea bucurie e că nu am fost prins acolo, pentru că se putea întâmpla așa ceva când eram eu acolo. E un șoc, de la oră la oră crește numărul victimelor”.

ADVERTISEMENT

„Nici clima nu-i ajută. E un fost jucător de-al meu de la Malatyaspor care a decedat. Soția lui trăiește, ea a fost aruncată, el s-a ridicat și s-a dus să vadă ce e cu vuietul acela și a căzut blocul.

Am văzut imagini incredibile cu copii de două luni care au supraviețuit, văd imagini de-acolo, e terifiant, ceva de nedescris”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Cred că mă iubește Dumnezeu!”

Marius Șumudică a continuat și a vorbit despre Christian Atsu, fost jucător la Chelsea, în prezent la Hatayspor, care marcase golul victoriei pentru echipa sa cu o zi înaintea dezastrului natural și care a supraviețuit, deși blocul în care stătea a fost dărâmat de cutremur:

„Atsu, jucătorul ghanez, a avut șansă. Cu cât ești mai sus, cu atât ai mai multe șanse. El locuia la etajul nouă și iată că a ieșit sănătos. El a marcat golul victoriei pentru echipa sa cu o seară înainte în prelungiri. El jucase la Al Raed înainte.

ADVERTISEMENT

Cred că mă iubește Dumnezeu, nici nu știu ce să mai spun. Sunt foarte multe probleme, se întâlnesc trei plăci tectonice, e incredibil și cum simt astfel de lucruri animalele”.

„Un coleg de-al meu turc mi-a arătat un filmuleț cu un câine care urla pe străzi cu câteva minute înainte să fie cutremurul.

Din păcate, cred că numărul victimelor va mai crește și cred că vor trece de 25.000 de victime”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT