Fotbal international

Marius Şumudică anunţă că transferul lui Chipciu la Gaziantep se poate face în aceste zile: “Îl vreau neapărat!”. Ce spune despre o venire a sa la Craiova

05.01.2020 | 11:13
Marius Sumudica anunta ca transferul lui Chipciu la Gaziantep se poate face in aceste zile Il vreau neaparat Ce spune despre o venire a sa la Craiova
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a vorbit despre dorinţa de a-l aduce pe Alexandru Chipciu la echipa sa, Gaziantep, în această iarnă şi spune că negocierile pentru fostul fotbalist al celor de la FCSB sunt în toi.

În plus, Şumi a comentat şi o posibilă venire a sa în locul lui Victor Piţurcă la Craiova, afirmând că are o relaţie specială cu patronul Mihai Rotaru, însă că nu prea are cum să renunţe acum la contractul cu formaţia sa din Turcia.  Dan Nistor şi Djokovic de la CFR Cluj sunt celealte două posibile achiziţii despre care a vorbit “Şumi”.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică e gata să îl aducă pe Alexandru Chipciu la Gaziantep. Ce spune despre o venire a sa la Craiova şi relaţia cu Mihai Rotaru

“Eu îl vreau neapărat pe Alex Chipciu. E un jucător care îmi place foarte mult şi sper să îl aduc la Gaziantep în aceste zile. Insist să se facă transferul.”, a fost declaraţia lui Marius Şumudică la plecarea spre Turcia după ce a fost externat din spital după problemele pe care le-a avut de Sărbători. 

Nu este prima oară când Şumudică încearcă să-l transfere pe Chipciu.Fotbalistul care nu a jucat deloc pentru Anderlecht în acest sezon a fost dorit de Şumi şi pe vremea când acesta o antrena pe Al Shabab, în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

“Dan Nistor am înţeles că ar costa undeva spre 400.000 de euro. L-am pus pe impresarul meu să se intereseze”, s-a rezumat să spună antrenorul despre o eventuală venire a căpitanului dinamovist la Gaziantep.

Şumudică a vorbit şi despre posibilitatea ca el să fie înlocuitorul lui Victor Piţurcă pe banca Craiovei, după demisia acestuia. Şumi a explicat că are o relaţie excelentă cu patronul Mihai Rotaru, însă că nu crede că această mutare este realizabilă, mai ales că tocmai şi-a prelungit contractul cu Gaziantep.

ADVERTISEMENT

“Piţurcă…dacă nu i se fac poftele e genul care renunţă imediat, el e un tip mai radical. Mihai Rotaru este prietenul meu, avem o relaţie excelentă, avem şi ceva prieteni comuni… Nu am avut o discuţie concretă despre o venire a mea la Craiova, dar probabilă că Rotaru s-a gândit şi la mine.

Eu acum am plecat la un drum, am semnat şi prelungirea contractului cu Gaziantep…e greu să plec de aici, mai ales că nu vreau să las jucătorii de izbelişte.

ADVERTISEMENT

Eu, când mă voi întoarce acasă, Rapidul va fi prima opţiune pentru mine, e în inima mea. Acum îl las pe Pancu, e prietenul meu”, a afirmat Şumudică.

Şumudică a dezvăluit şi de ce au cazut negocierile pentru croatul Damjan Djokovic de la CFR Cluj: “Eu l-am vrut şi pe el, dar Clujul mi-a cerut foarte mulţi bani. Ei cred că, dacă suntem din Turcia, vindem 50 de perechi de blugi şi gata, am făcut rost de bani! Nu e aşa!”. 


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,00 este cota pentru ”Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

 

 

ADVERTISEMENT