Şumudică nu-i mai satură pe turci! Ce a făcut başkanul lui Kayserispor

Alex Bradescu    Ionut Neamţu   
in Fotbal international
13/02/2018, 14:41
Şumudică nu-i mai satură pe turci! Ce a făcut başkanul lui Kayserispor

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Patronul celor de la Kayserispor, Erol Bedir, i-a schimbat obiectivul lui Marius Şumudică. Deşi la începutul sezonului acesta afirma că îşi doreşte ca formaţia sa să nu aibă probleme cu retrogradarea, acum, încurajat de rezultatele echipei, Bedir a dat directiva: vrea în cupele europene! 

“Am vorbit cu jucătorii şi le-am transmis că vreau să adunăm 55-56 de puncte. Coform statisticilor, ne vor fi suficiente pentru a ne califica în cupele europene. Am luat patru puncte din ultimele noastre trei meciuri, însă acum îmi doresc şapte puncte din următoarele trei partide. Programul este mai uşor. Este important să ne calificăm în cupele europene şi sunt încrezător că vom reuşi acest lucru cu ajutorul suporterilor noştri” , a spus Bedir în presa din Turcia. 

Marius Şumudică e la cinci puncte de Europa League

Patronul celor de la Kayseri nu e văzut de jucătorii români drept un tip care pune presiune pe jucători. “E un tip mai altfel faţă de cum am văzut în România. E doctor de profesie, nu prea apare în presă cu declaraţii. Eu, personal, l-am văzut doar de două ori de când am venit aici”, spunea portarul lui Kayseri, Silviu Lung, despre Bedir. 

Kayserispor este în acest moment pe poziţia a cincea în clasamentul Superligii turce. Este la cinci puncte distanţă de un loc care duce în Europa League, al patrulea, care este ocupat de Beşiktaş, echipă care a neglijat campionatul pentru că a ajuns în optimile Champions League! 

 

Închide ×