Fotbal intern

Marius Șumudică, atac extrem de dur la conducătorii Rapidului după demiterea lui Daniel Pancu: ”Oamenii ăștia n-au nicio treabă cu fotbalul”

13.03.2020 | 13:14
Marius Sumudica atac extrem de dur la conducatorii Rapidului dupa demiterea lui Daniel Pancu Oamenii astia nau nicio treaba cu fotbalul
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Gazintep, Marius Șumudică, a lansat un atac extrem de dur la adresa conducătorilor clubului Rapid București după demiterea tehnicianului Daniel Pancu.

Marius Șumudică, atac extrem de dur la conducătorii Rapidului după demiterea lui Daniel Pancu: ”E o mare jignire ce i se întâmplă”

”Mă deranjează ce s-a întâmplat cu Daniel Pancu. Nu comentez despre Dan Alexa și despre suporteri. Pancu nu merita niciodată tratamentul la care a fost supus. Dacă aș fi în locul lui Pancu, n-aș renunța la niciun leuț. Contractele trebuie respectate, așa e normal”, și-a început Marius Șumudică atacul la conducătorii Rapidului după demiterea lui Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

”Dacă Pancu se simte trădat, e normal să meargă până la capăt. E o mare jignire ce i se întâmplă lui Pancu. Pancu e antrenor, Alexa vine ca director tehnic? Ce-i asta? Ce situație penibilă… Angelescu să plătească angajații…”, a declarat tehnicianul lui Gaziantep la emisiunea Pro Sport Live.

”Voi vă comparați cu Pancu cei care conduceți?”

”Rapid se antrenează în condiții grele. Să vină Pancu să spună ce condiții? Voi vă comparați cu Pancu cei care conduceți? Cine sunteți voi? Pancu dacă iese pe stradă, face lumea poză cu el… Cu voi cine face poze, băi? E rușinos!”, și-a continuat Șumudică tiarada.

ADVERTISEMENT

”Oamenii ăștia n-au nicio treabă cu fotbalul. Eu dacă eram în locul și Pancu, nu plecam niciodată decât dacă îmi dădeau și ultimul cent. Pancu este în obiectiv, e la două puncte de la promovare și mai sunt multe etape”, a mai spus fostul atacant rapidist.

”Nici în România nu e situația atât de alarmantă cu coronavirus”

Apoi, Marius Șumudică a explicat care este situația din Turcia după declararea pandemiei de coronavirus: ”La noi e totul ok. Noi jucăm aici în Turcia, nu sunt probleme. Sunt doar două cazuri în toată țara, în aceeași familie, la 100 de milioane de cetățeni, chiar nu înseamnă nimic. În Europa League s-a jucat aseară cu spectatori în tribune. De azi, s-a decis să joace, preventinv, fără spectatori. Dar eu cred că nici în România nu e situația atât de alarmantă”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Gazintep nu a vrut să vorbească despre o eventuală ofertă de la Fenerbahce: ”Au scris jurnaliștii pe aici, sunt multe canale de sport. Sunt doar speculații, nu vreau să rupă din context o declarație de a mea presa turcă. Dacă va veni șansa să antrenez o echipă mare, va fi excelent. Pentru un român, e o mare șansă, să fim serioși”.

Pancu, înlocuit de Alexa la Rapid

Eșecul cu CSM Reșița i-a fost fatal lui Daniel Pancu. Antrenorul Rapidului a fost dat afară în urma rezultatelor slabe din ultima vreme, după un palmares de coșmar în 2020: 2 înfrângeri și un egal. La doar o zi după de ce a fost demis, Pancu a făcut câteva dezvăluiri din interiorul clubului.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Rapid București l-au prezentat oficial pe Dan Alexa ca antrenor principal într-o conferință de presă și i-au fixat ca obiectiv promovarea în Liga 1.

ADVERTISEMENT