Fotbal intern

Marius Șumudică atacă Universitatea Craiova după eliminarea din Europa League: „Face parte din istoria neagră a fotbalului românesc!”

30.08.2020 | 12:37
Marius Sumudica ataca Universitatea Craiova dupa eliminarea din Europa League Face parte din istoria neagra a fotbalului romanesc
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică (49 de ani), antrenor la Gaziantep, a criticat-o pe Universitatea Craiova după ce oltenii au părăsit Europa League încă din primul tur preliminar. „Știința” a pierdut rușinos contra lui Lokomotiv Tbilisi, 1-2.

Antrenorul român crede că fotbaliștii olteni sunt aroganți și că rezultatul este unul dintre cele mai slabe înregistrate de o echipă românească.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea: «Craiova în sus, Craiova în jos». Ar trebui să nu se mai umfle în pene că vezi domnule, îți aprind unii 3 artificii în fața autocarului, tu cânți, dai din mâini, și că «suntem cei mai frumoși, mirosim cel mai bine, conducem cele mai frumoase mașini și avem cele mai frumoase femei»”, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică îi atacă pe olteni după eliminarea din Europa Leagu: „Fotbalul te pedepsește”

„Nu e așa, trebuie să te trezești la realitate și să înțelegi că fotbalul te pedepsește. Ai făcut 10 transferuri și gata, «suntem cei mai buni».

ADVERTISEMENT

Aduci și un antrenor cu catenaccio care știe să pună echipa în teren și gata. Eu îl respect pe domnul Bergodi, nu am nicio treabă, dar nu se rezolvă așa problemele.

Credem că dacă l-am luat pe Nistor, Craiova va lua campionatul. Uite că te-a bătut CFR acasă când a trebuit să iei campionatul și te-a bătut o echipă din Tbilisi care de 13 ani nu a jucat în Cupele Europene”.

ADVERTISEMENT

„Vor face parte din istoria neagră a fotbalului românesc

„Am intrat în istorie iar. Îmi pare rău pentru suporterii craioveni, pentru cei de acolo, pentru Rotaru, dar din păcate vor face parte din istoria neagră a fotbalului românesc cu acest rezultat”, a spus Marius Șumudică la Digisport.

”Nu am eu de suferit în Turcia, dar m-au luat la caterincă și pe mine pe acolo, se uitau jucătorii pe aici și îmi spuneau: «cum e posibil?!»”, a adăugat antrenorul român.

ADVERTISEMENT

România a mai rămas în cupele europene cu trei echipe: CFR Cluj care a venit în Europa League după eliminarea de la penalty-uri cu Dinamo Zagreb, FCSB și FC Botoșani, echipe ce au trecut de primul tur preliminar al Ligii Europa.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Astra Giurgiu: 1,77 este cota pentru „nu marchează ambele echipe“. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT