Sport

Marius Șumudică, interesat de Constantin Budescu: „Îl voi ajuta din tot sufletul!”. Ce spune despre transferul lui Deian Sorescu

Marius Șumudică a recunoscut că este interesat de Constantin Budescu, pe care și-ar dori să-l aducă la Malatyaspor, vorbind și despre un posibil transfer al lui Deian Sorescu.
12.11.2021 | 21:29
Marius Sumudica interesat de Constantin Budescu Il voi ajuta din tot sufletul Ce spune despre transferul lui Deian Sorescu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a spus că își dorește să îl ajute pe Constantin Budescu, cel care l-a supărat pe Gigi Becali la FCSB, după cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

Marius Șumudică a declarat la plecarea spre Turcia, că Malatyasport nu își permite să ofere sume de transferuri și că va lua doar jucători liber de contract, lăsând să se înțeleagă că Deian Sorescu nu are cum să ajungă în această iarnă sub comanda sa.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, interesat de Constantin Budescu

Marius Șumudică a recunoscut că este interesat de Constantin Budescu, fotbalist care va rămâne liber de contract în curând, iar Gigi Becali a spus că nu vrea să îi prelungească înțelegerea, fiind dezamăgit de atitudinea sa de pe teren.

„Este un jucător care mă interesează. Este un jucător cu care am colaborat foarte bine și un jucător care mă intersează, dar fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim sume de transfer.

ADVERTISEMENT

Dar Budescu este un jucător cu care eu am făcut performanță și care m-a ajutat dacă eu am fost într-un moment greu, dacă el este într-un moment greu cred că trebuie să îl ajut și atunci voi face din tot sufletul acest lucru”, a spus Marius Șumudică.

Deian Sorescu nu e o prioritate pentru „Șumi”

Marius Șumudică a vorbit despre o posibilă venire a lui Deian Sorescu, dar antrenorul a spus că jucătorul lui Dinamo nu este interesant pentru clubul său, din simplul motiv că turcii ar trebui să plătească o sumă de transfer:

ADVERTISEMENT

Nu știu de unde au apărut zvonurile astea, nu mă interesează acest transfer. Nici nu ne putem apropia de sume de transfer. Am văzut că cer milioane de euro, sute de mii de euro.

Noi nu avem capacitatea de a cheltui bani așa și de a arunca cu banii. Eu nu spun că nu ar fi o afacere bună, dar în momentul de față nu ne permitem să luăm un jucător precum Sorescu și nici nu intră în planurile mele”.

ADVERTISEMENT

„Noi nu putem plăti sumă de transfer. Depinde și ce se întâmplă până în iarnă. Mai am șapte etape din tur. Eu știu ce se întâmplă?

Există posibilitatea să nu am rezultate și să pot fi demis sau există posibilitatea să am rezultate și atunci să mi se deblocheze oarecum transferurile și să putem plăti sume de transfer.

Dar o să fiu foarte atent și nu o să aruncăm cu banii fiindcă nu are rost”, a mai spus Marius Șumudică înainte de a decola spre Turcia.

ADVERTISEMENT