Fotbal international

Marius Șumudică continuă conflictul cu Sorin Cârțu: „Ultimele prestații ale lui Bancu au arătat că am dreptate. A trecut Manea de el ca pe pista de atletism”

04.03.2020 | 11:40
Marius Sumudica continua conflictul cu Sorin Cartu Ultimele prestatii ale lui Bancu au aratat ca am dreptate A trecut Manea de el ca pe pista de atletism
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a continuat seria de critici pentru Nicușor Bancu, pe care nu îl consideră o soluție pentru postul de fundaș stânga al echipei naționale. Antrenorul celor de la Gaziantep a oferit și o replică pentru Sorin Cârțu, care l-a atacat după prima reacție despre fotbalistul Craiovei.

Marius Șumudică, conflict cu Sorin Cârțu

Marius Șumudică a fost criticat de Sorin Cârțu după ce l-a numit pe Junior Morais cu „o clasă” peste Nicușor Bancu, fundașul stânga al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

În replică, antrenorul de la Gaziantep și-a păstrat poziția, argumentând că Bancu nu poate reprezenta o soluție pentru banda stângă a defensivei „tricolore” la meciul cu Islanda, din semifinalele barajului din Liga Națiunilor, din cauza carențelor la poziționare și a lipsei de viteză.

Vreau să îi transmit domnului Cârțu că o să îmi văd de echipa mea, dar cred că ultimele prestații ale lui Nicușor Bancu din ultimele meciuri au arătat că nu poate fi o soluție pentru echipa națională și nici măcar pentru Craiova.

ADVERTISEMENT

Poate Sorin Cârțu o să îmi dea dreptate la un moment dat, Bancu nu poate fi soluție pentru postul de fundaș stânga într-o apărare de patru, nu are procedee de deposedare, nu are nici viteză.

A trecut Manea de el ca pe pista de atletism, a ocolit și jalonul. Nea’ Sorine, hai să ne vedem fiecare de treaba lui, dar cred că locul unde antrenez îmi dă și mie dreptul să vorbesc.

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să mă cert cu Sorin Cârțu, îl respect prea mult, nu vreau să intru în conflict cu oamenii de genul ăsta, dar m-am simțit puțin așa când mi-a zis să îmi văd de treaba mea”, a declarat Marius Șumudică la TV Digisport.

„E un sentiment de frustrare”

La începutul lunii februarie, după ce Șumudică a declarat că Junior Morais ar fi o soluție mai inspirată pentru echipa națională decât Nicușor Bancu, Sorin Cârțu, președintele Univeristății Craiova, a lansat o serie de critici pentru tehnicianul lui Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Pot să interpretez că e un sentiment de frustrare la el, că nu s-a bătut atât de mult monedă în presă pe negocieri cu Craiova, după plecarea lui Piți.

El a avut niște momente dificile la Gaziantep și s-ar fi bazat pe insistența Craiovei ca să și le rezolve, că așa a făcut tot timpul. Altfel, nu văd de ce să te apuci să vorbești la modul ăsta de Bancu, să spui că nu știu ce străin e mai bun decât el. 

Păi îi dă el sfaturi lui Rădoi? Poate că Rădoi este o clasă peste el, cum își permite să-i dea el sfaturi?”, a declarat Sorin Cârțu la începutul lunii februarie.

ADVERTISEMENT