Fotbal intern

Marius Șumudică continuă tirada la adresa lui Cosmin Contra după Spania – România 5-0: ”Este incredibil ceea ce se întâmplă”

19.11.2019 | 00:35
Marius Sumudica continua tirada la adresa lui Cosmin Contra dupa Spania  Romania 50 Este incredibil ceea ce se intampla
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Gazișehir Gazintep, Marius Șumudică, și-a continuat tirada la adresa lui Cosmin Contra după meciul Spania – România 5-0, ultimul din preliminariile Campionatului European din 2020. Fostul tehnician al Astrei Giurgiu a criticat alegerile făcute de selecționer și faptul că la prima reprezentativă ajung fotbaliști care nu evoluează la club.


  • (P) Cota EXCLUSIVA Fortuna: 5,30 este cota pentru “2 solist” la meciul Polonia – Slovenia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică continuă tirada la adresa lui Cosmin Contra după Spania – România 5-0: ”Nu se poate să nu legi 3-4 pase”

”Am arătat rău. În continuare arătăm rău, nu ne-am trezit. Consider că acest meci trebuia folosit ca un meci de pregătire pentru ceea ce avem de făcut în martie. Dar noi astăzi în continuare am mers pe mâna unor jucători care nu activează la cluburi. Este incredibil ceea ce se întâmplă. Au fost 6-7 jucători în primii 11 care nu joacă”, și-a început Marius Șumudică critica la adresa lui Cosmin Contra după Spania – România 5-0.

”Sunt jucători la mijlocul terenului care nu joacă, n-au ritm de joc. Băluţă săracul nici n-a debutat în Anglia. Noi jucăm cu el din trei în trei zile. Este ceva incredibil. Nu vreau să intru în detalii tactice. Primul lucru care mă frapează, nu se poate echipa naţională să te duci şi să joci cu 6-7 jucători care nu joacă. Sunt jucători care au pierdut minge după minge neavând acest ritm de joc. Spania îţi dă cu terenul în cap dacă te duci cu jucători care nu joacă”, a declarat Șumudică la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să mă autopropun, eu am serviciu, muncesc”

”Nu se poate să nu legi 3-4 pase, să nu ai agresivitate în joc. Nu am nimic cu nimeni, dar să nu mai plecăm urechea la X şi la Y şi să băgăm jucătorii care joacă şi care merită să intre în echipa naţională. Noi nu vrem să ne calificăm? Dcă nu vrem ridicăm mâna, forfait. Consider că echipa naţională trebuie formată din 11 jucători care joacă. Budescu chiar n-are valoare să joace un minut? Nistor… joacă meci de meci la Dinamo, îl utilizăm la sfârşit? Care sunt criteriile?”, a mai spus tehnicianul de la Gazișehir Gazintep.

”E ruşinos ceea ce s-a întâmplat. Credeţi că dacă aş veni eu aş califica echipa? Nu vreau să mă autopropun, eu am serviciu, muncesc. Dar e momentul să ne trezim, să tragem un semnal de alarmă şi să facem lucrurile cum trebuie să le facem”, a încheiat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a fost învinsă de Spania, scor 0-5, în ultimul meci din preliminariile Campionatului European din 2020. Acesta a fost  cel mai dureros eșec al tricolorilor din ultimii 10 ani. După această înfrângere, selecționerul Cosmin Contra și-a anunțat demisia.