Sport

Marius Şumudică, contre cu un jurnalist turc după a două înfrângere la Malatyaspor: “Îmi pui întrebarea asta pentru că sunt străin?”

Marius Şumudică a pierdut al doilea meci consecutiv pe banca lui Yeni Malatyaspor şi s-a contrat cu un jurnalist turc la finalul partidei.
06.11.2021 | 18:08
Marius Sumudica contre cu un jurnalist turc dupa a doua infrangere la Malatyaspor Imi pui intrebarea asta pentru ca sunt strain
Marius Șumudică le promite fanilor că rămâne la Malatyaspor pentru a salva echipa de la retroradare
ADVERTISEMENT

Yeni Malatyaspor a fost învinsă, pe teren propriu, de Başakşehir, scor 1-3, în etapa a 12-a din prima ligă a Turciei, astfel că echipa lui Marius Şumudică rămâne pe locul 16 în clasament, primul deasupra liniei retrogradării în eşalonul secund.

La finalul meciului, Marius Şumudică a intrat într-o contră cu un jurnalist turc, după ce acesta a întrebat care a fost motivul pentru care a stat mai mult pe bancă în timpul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică, contre cu un jurnalist turc după a două înfrângere la Malatyaspor: “Ce mesaj să transmit?”

“Şumudică a stat mai mult pe bancă în a doua repriză. Nu prea a ieşit la margine de prea multe ori. A vrut să transmită un mesaj?”, a fost întrebarea pusă de un jurnalist turc, iar Marius Şumudică a reacţionat imediat.

“Ce mesaj să transmit? De ce este pusă o astfel de întrebare? Îmi pui întrebarea asta pentru că sunt străin?”, a fost replica promptă a lui Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

“Şumi” i-a lăudat pe cei de la Başakşehir

Învins în al doilea meci consecutiv de când este pe banca tehnică a lui Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică a putut totuşi să-şi laude adversarii.

“Başakşehir, în opinia mea, este numărul 1 în Turcia când vine vorba de lot. Sunt jucători care au evoluat în Europa League. Vreau să-l felicit şi pe Emre (n.r. antrenorul lui Başakşehir).

ADVERTISEMENT

A fost echipa care a meritat victoria azi. Au venit de pe bancă 4-5 jucători care cu uşurinţă puteau să fie în primul 11 la adversari.

Am intrat la pauză conduşi cu 1-0, iar în primele 12 minute din a doua repriză am primit încă două goluri.

ADVERTISEMENT

La 1-0 pentru ei, Tetteh a ratat o ocazie mare. Îmi felicit adversarii. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, aşa cum se întâmplă înaintea fiecărei partide”, a adăugat Marius Şumudică.

La finalul lunii vine meciul cu Galatasaray

După pauza dedicată preliminariilor CM 2022, Yeni Malatyaspor va merge pe terenul celor de la Giresunspor, pe 20 noiembrie. Apoi, o săptămână mai târziu, echipa lui Marius Şumudică se va duela cu Galatasaray, într-un meci cu implicaţii româneşti în Turcia.

Marius Şumudică a preluat-o pe Yeni Malatyaspor în luna octombrie, în pauza precedentă pentru meciurile din preliminariile CM 2022. După patru meciuri, echipa lui “Şumi” a strâns două victorii şi două înfrângeri.

ADVERTISEMENT