Sport

Marius Șumudică, criticat de un fost elev: „Nu mai poți să te comporți ca la Vaslui! A fost un circ”

Marius Șumudică a fost criticat de Florin Lovin, fostul său elev de la Astra Giurgiu.
02.09.2021 | 08:27
Marius Sumudica criticat de un fost elev Nu mai poti sa te comporti ca la Vaslui A fost un circ
ADVERTISEMENT

Florin Lovin este de părere că Marius Șumudică trebuie să se tempereze, mai ales că a plecat cu scandal de la ultimele formații pe care le-a antrenat.

Fostul mijlocaș al FCSB-ului crede că fotbalul românesc nu evoluează și a rămas surprins de momentul în care Marius Șumudică nu a fost lăsat în fața porților stadionului.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, criticat de un fost elev

Marius Șumudică a fost criticat de Florin Lovin, pentru felul în care se manifestă la conferințele de presă, spunând că antrenorului i s-a pus deja o „ștampilă de persoană problemă”.

„Edi Iordănescu e cea mai potrivită persoană pentru a antrena FCSB, e tânăr, are idei și nu în ultimul rând are un discurs frumos și care poate să-l domolească pe Gigi Becali, dar la fotbal contează rezultatele.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a venit să cred ce am văzut la CFR Cluj, în loc să evoluăm, involuăm, mi-am adus aminte de momentele cu Pițurcă și Mititelu de la Craiova”.

„Eu răspund cu o întrebare, cine ar fi spus că relația dintre Șumudică și CFR Cluj va funcționa mai mult de trei luni.

ADVERTISEMENT

CFR e un club mai aparte și Șumudică e și el un om mai aparte, dar cu mentalități diferite. Dacă nu va înțelege Șumudică să se schimbe… nu mai poți să te comporți cum te comportai la Vaslui, când erai la încputul carierei.

Noi ca oameni trebuie să fim mai cizelați. El are performanțe la echipe, dar ultimele perioade au fost scurte și i-au pus ștampila de antrenor problemă.

ADVERTISEMENT

Și la Gaziantep era pe trei, dar el era mereu nemulțumit”, a mai spus Florin Lovin, la TV TelekomSport.

„A fost un circ!”

„Liga 1 se câștigă foarte ușor, mie îmi spunea lumea că jucam mai bine la 35 de ani decât la începuturile carierei. Fals, nivelul era atât de slab încât puteam să joc atât de bine și la o vârstă mai înaintată.

A fost un circ oricum. Fiecare conferință de presă era un show din partea lui. Cei de la CFR cred că au avut o portiță să îl demită și s-au legat de Europa League.

Și chestia asta cu jucătorii, încearcă să-i adune lângă el, dar acolo sunt formate bisericuțe, ba cu Bilașco, ba cu Dan Petrescu, ba cu patronul.

Deși credeam că e CFR o altfel de echipă, ne dăm seama că e aceeași ciorbă, dar cu altă carne”, a mai spus Florin Lovin.

„Dacă termină FCSB pe 3 sau mai jos, Gigi Becali se va gândi că el a terminat pe 2 cu ei. Trebuie continuitate, chiar dacă ai un sezon mai puțin reușit, pentru că abia după câteva luni se omogenizează ceva.

Din păcate, în România nu se schimbă nimic… îmi aduc aminte din Germania, Dusseldorf pierduse 7 meciuri la rând și nu l-au demis pe antrenor, iar echipa a promovat”, este de părere fostul fotbalist al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT