Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Marius Șumudică, culisele nespuse până acum despre explozia lui Denis Drăguș la EURO 2024: „Are și nuntă, și botez!”

Marius Șumudică are un mare merit pentru explozia lui Denis Drăguș din acest sezon. Atacantul român a închis tabela de marcaj la 3-0 în victoria de poveste cu Ucraina
18.06.2024 | 07:00
Marius Sumudica culisele nespuse pana acum despre explozia lui Denis Dragus la EURO 2024 Are si nunta si botez
Marius Șumudică, culisele nespuse până acum despre explozia lui Denis Drăguș la EURO 2024: „Are și nuntă, și botez!” FOTO: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică îi știe toate secretele lui Denis Drăguș. Atacantul în vârstă de 24 de ani a avut o prestație magistrală în victoria României cu Ucraina, scor 3-0, și chiar a marcat ultimul gol al „tricolorilor”.

Marius Șumudică, despre explozia lui Denis Drăguș: „N-am văzut în viața mea asemenea jucător”

Denis Drăguș este cel mai în formă atacant român. A demonstrat-o și la Euro 2024, acolo unde a început ca titular meciul cu Ucraina. Fotbalistul, antrenat la Gaziantep inclusiv de Marius Șumudică, a rezistat pe teren 75 de minute și a marcat ultimul gol al „tricolorilor”. În sezonul 2023-2024, Denis Drăguș a jucat la Gaziantep sub formă de împrumut de la Standard Liege. În Turcia, el a jucat 35 de meciuri, a marcat 15 goluri și a oferit 2 assist-uri.

ADVERTISEMENT

„Aveam nevoie de un jucător sub 24 de ani la momentul acela în Turcia. Era rezervă la Standard. Începuse campionatul, jucase vreo 4 meciuri, dăduse 1 gol. Era rezervă. Și a fost și el mulțumit.

Am vorbit 5-10 minute la telefon și l-am convins. A venit, e adevărat, și pe bani mai mulți. La Gaziantep a avut un salariu aproape dublu decât la Standard. Și a făcut un sezon extraordinar, după care a plecat la Trabzon.

ADVERTISEMENT

Chiar am primit azi multe mesaje din Turcia. Multă lume și în special fanii lui Trabzon sunt foarte fericiți pentru jocul pe care l-a prestat și că au luat un jucător foarte bun.

Eu nu am văzut în viața mea. Am 20 de ani de ani de antrenorat. 8 ani am antrenat în străinătate, în Arabia Saudită sau în Turcia. Și am antreanat jucători cu salarii de milioane. Eu nu am văzut jucător care să plece atât de rapid de pe loc și să aibă o asemenea putere în picioare”, a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate la FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT

„Mi-a adus aminte de Cămătaru” / „E obsedat de fizicul lui”

La meciul cu Ucraina, Denis Drăguș a ajuns la cota 3 în 12 selecții la prima reprezentativă a României. „Știi de cine mi-a adus aminte astăzi Drăguș? De Cami, de Cămătaru. Când venea în apărare și pleca, trăgeau ăștia câte cinci de el și nu cădea. Nu putea unul să îl dea jos”, a spus și Dănuț Lupu.

„Mă duc odată la bază și se termină antrenamentul. Terminasem de mâncat și îl văd în parcare. Că l-am și certat pe preparator. Îl văd în parcare, își luase adidașii și în parcare la bază aveam o pantă de vreo 30 de metri. Noi peste 3 zile jucam. Și el într-o viteză în panta aia, era să dau cu mașina peste el, făcea niște sprinturi… Eu nu am văzut jucător să se pregătească așa și să fie înnebunit de fizicul lui.

ADVERTISEMENT

El și când joacă își ridică șortul să vadă lumea că e puternic. E încă copil, are 24 de ani, dar o vârstă foarte bună. (n.r. – După meci s-a dus la familie, era soția lui?) Da, la soția lui, Vanessa. Noi suntem prieteni de familie. Se vor căsători pe 10 iulie. Fata mea este nașa fetiței. Și fac și botezul și nunta.

Acum au pus nunta spre 10. Au zis că se califică mai trec un tur, mai trec un tur, dar dacă ajung în finală, se amână nunta. E viitoarea lui soție, Vanessa, au doi copii împreună, nu au avut timp din cauza programului să facă nunta”, a adăugat antrenorul în vârstă de 53 de ani.

Marius Sumudica, CULISE ULUITOARE pentru EXPLOZIA lui Denis Dragus la EURO 2024

ADVERTISEMENT
1,52 este cota BETANO pentru „Ambele echipe marchează” în Belgia - România