Şumudică explică de ce l-a bătut Torje: “Aşa suntem noi!”

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
15/10/2017, 16:01
Şumudică explică de ce l-a bătut Torje: “Aşa suntem noi!”

Kayerispor a început acest sezon cu un eşec sever la Istanbul, în faţa lui Galatasaray. Un rezultat normal între o echipă de top din Superliga turcă şi o echipă care anul trecut a gâfâit serios pentru supravieţuire. Dar un prim pas cu stângul pentru noul antrenor de la Kayseri, Marius Şumudică. Însă etapele care au urmat au făcut repede ca Şumi să devină foarte iubit de suporteri, iar başkanul clubului să declare că nu va mai putea să îl ţină mult pe român, pentru că va fi ofertat de cluburi mult mai mari decât al său.

Kayserispor a obţinut patru victorii şi două egaluri şi se deplasa sâmbătă la Karabuk, pentru un adevărat derby al românilor, împotriva unei echipe care tocmai şi-a schimbat antrenorul. Au fost pe teren destui români şi unl dintre ei avea să şi decidă rezultatul, marcând unicul gol. Este vorba de Gabi Torje, despre care presa turcă avea să comită o uriaşă gafă, scriind că i-a murit copilul, deşi jucătorul nu are copii!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Temerile lui Marius Şumudică s-au adeverit

Deşi Karabuk a avut om eliminat din minutul 55, pe Paul Papp, gazdele au reuşit să întrerupă o serie negativă şi să obţină trei puncte mari. Marius Şumudică a găsit drept cauze ale eşecului ghinionul. “Ne-am mişcat bine, dar am avut ghinion. Totuşi, nu e timp să ne plângem. Kayserispor nu e o echipă mare. Pentru o echipă normală, cum suntem noi, jucăm un fotbal de calitate”.

Al doilea factor care a avut impact negativ, în opinia tehnicianului român, a fost faptul că au beneficiat de avantajul omului în plus. Şumudică e sigur că echipa sa ar fi jucat mult mai bine 11 la 11, pentru că aşa a intervenit o deconectare a elevilor săi, care s-au gândit că le va fi mult mai uşor să ia puncte. O mentalitate care s-a dovedit a fi pierzătoare la final.

Închide ×