Sport

Marius Șumudică, declarație de dragoste pentru Rapid: „Va veni vremea când mă voi întoarce acasă și voi lua titlul”

Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Raed, a scos din nou la iveală pasiunea pentru Rapid. Tehnicianul este pregătit să revină în România și să câștige titlul cu giuleștenii.
24.10.2022 | 16:16
Marius Sumudica declaratie de dragoste pentru Rapid Va veni vremea cand ma voi intoarce acasa si voi lua titlul
Marius Șumudică și-a exprimat din nou pasiunea pentru Rapid București. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, actualmente antrenorul celor de la Al-Raed din Arabia Saudită, și-a arătat din nou dragostea pentru echipa „alb-vișinie”, pe care a pregătit-o în perioada 2010-2011. Marius Șumudică nu exclude revenirea pe banca giuleștenilor, cu care vrea să câștige titlul în SuperLiga.

Marius Șumudică, declarație de dragoste pentru Rapid: „Voi da tot ce am mai bun ca să iasă campioană”

Prezent în tribunele Sălii Polivalente, la meciul de handbal dintre Rapid București și Storhamar, Șumudică a făcut show alături de galeria „alb-vișinie”. Antrenorul român nu a ezitat și a scandat și la adresa rivalelor din Capitală.

ADVERTISEMENT

Fost campion cu Astra Giurgiu în SuperLiga, Marius Șumudică și-a exprimat din nou iubirea pe care o are pentru formația din Giulești. Tehnicianul lui Al-Raed vrea să revină în România și să câștige campionatul cu Rapid.

„Cu siguranţă, va veni vremea când mă voi întoarce acasă, antrenor pe bancă. Voi da tot ce am mai bun ca Rapidul să iasă campioană cu Şumudică la timonă”, au fost cuvintele lui Marius Șumudică, la finalul meciului de handbal dintre Rapid și Storhamar, încheiat cu victoria gazdelor.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, despre șansele Rapidului la titlu: „Cred că au şanse”

Marius Șumudică a vorbit și despre șansele la titlu pe care le are formația pregătită de Adrian Mutu. Rapidul nu a reușit să obțină victoria cu Farul, liderul din SuperLiga, iar Adrian Mutu este convins că rezultatul de egalitate este unul mincinos. În vârstă de 51 de ani, Șumudică este de părere că venirea omului de afaceri Dan Șucu la Rapid le priește „alb-vișiniilor”.

„Cred că au şanse (n.r. Rapid la titlul în Liga 1). Din moment ce intri în play-off, cu astfel de suporteri e greu să câştigi pe Giuleşti.

ADVERTISEMENT

De când a venit domnul Şucu, e clar că e un boom de imagine, s-a creat o emulaţie, cu stadion nou, cu un patron nou”, a mai spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică, în tribune la Rapid - Storhamar. Foto: Fanatik
Marius Șumudică, în tribune la Rapid – Storhamar. Foto: Fanatik

Marius Șumudică, trei înfrângeri consecutive în Arabia Saudită

Antrenorul român traversează o perioadă slabă cu Al-Raed în Arabia Saudită. Formația pregătită de Șumudică a ajuns la 3 înfrângeri consecutive și a strâns doar 9 puncte în 8 partide.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a remarcat evoluția lui Denis Alibec sub comanda lui Gheorghe Hagi la Farul Constanța. Atacantul „marinarilor” a fost pregătit de Marius Șumudică atât la Astra Giurgiu, cât și la CFR Cluj.

„Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați… I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa”

„Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea”, a mărturisit Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT