Fotbal international

Marius Șumudică, declarație halucinantă în Turcia: ”Aș vrea să-i omor”. Video

04.02.2021 | 15:59
Marius Sumudica declaratie halucinanta in Turcia As vrea sai omor Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Caykur Rizespor, Marius Șumudică, a făcut o declarație halucinantă în Turcia după ce formația sa a fost egalată în minutele de prelungire la întâlnirea cu Kasimpașa.

În partida contând pentu etapa a 23-a, echipa tehnicianului român, a terminat la egalitate 1-1 pe teren propriu cu Kasimpașa, după ce a fost egalată în minutul 90+2. Golul formației lui Rizespor a fost reușit de Erdogan în minutul 85.

ADVERTISEMENT

Șumi a avut de suferit încă de la primul meci pe banca noi sale formații, fiind eliminat în înfrângerea suferită cu Fenerbahce Istanbul.

O nouă declarație surprinzătoare a lui Marius Șumudică în Turcia

Acum, la două zile după remiza cu Kasimpașa, Marius Șumudică nu s-a calmat și a oferit o nouă declarație în forță în presa din Turcia.

ADVERTISEMENT

”Ăsta e caracterul meu. Când întru pe teren, mă schimb. Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipa, aş vrea să-i omor! Nu este normal, după ce lucrezi o săptămâna, iar o singură decizie să te facă să pierzi trei puncte.

Mingea nu se ducea în corner cu Kasimpașa. Ok, dacă pierzi când ai avut şanse să marchezi, ok, nicio problemă. Dar ăsta e un cadou… Vreau un singur motiv”, a spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Șumudică, antrenorul care a dus-o pe Gaziantep pe podium în Super Lig, a fost prezentat oficial la Rizespor. Românul a semnat un contract valabil pentru un sezon și jumătate, dar a anunțat încă de la prima întâlnire cu presa că își dorește o prelungire a acestuia, înainte de scadență.

Tehnicianul român le-a spus jurnaliștilor că a primit mai multe oferte din Turcia, din momentul în care a reziliat contractul cu Gaziantepspor, dar că nu l-a interesat decât posiblitatea de a antrena echipa din Rize.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu a ratat ocazia să le reamintească jurnaliștilor că va încerca în continuare să obțină pașaportul turcesc, considerând această țară ”a doua casă”. În plus, antrenorul a avut un mesaj și pentru președintele Recep Tayyip Erdogan, care a copilărit la Rize.

ADVERTISEMENT