Sport

Marius Șumudică, declarație incendiară cu privire la situația de la Malatyaspor: „Nu strigați la mine și la președintele nostru, avem nevoie de ajutor!”

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Yeni Malatyaspor, a avut o ieșire disperată, în presa din Turcia, cu privire la situația de la echipa sa de club.
04.02.2022 | 14:51
Marius Sumudica declaratie incendiara cu privire la situatia de la Malatyaspor Nu strigati la mine si la presedintele nostru avem nevoie de ajutor
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost instalat pe banca celor de la Yeni Malatyaspor în toamna anului trecut. Acesta mai are contract până în vară cu formația turcă.

Marius Șumudică, declarație incendiară cu privire la situația de la Malatyaspor

Tehnicianul, în vârstă de 50 de ani, îi cere cu disperare primarului din Malatya să ajute clubul, din puncte de vedere financiar. Acesta susține că, în cazul în care Malatyaspor nu va fi sprijinită de primar, retrogradarea este aproape iminentă.

ADVERTISEMENT

„Nu am văzut vreun sprijin concret în afara celui primit din partea conducerii și a Consiliului de Administrație. Au venit o singură dată și ne-au dat o baclava.

S-au gândit că totul e în regulă. Am lucrat la Gaziantep, Kayserispor, Rizespor și știu cum trebuie susținută echipa.

ADVERTISEMENT

Suntem un club din altă țară? Jucăm în altă ligă? Avem nevoie de ajutor! Când obținem rezultate proaste, ne cereți mie și președintelui să demisionăm!

Cred că ar trebui să mergeți la primarul nostru pentru a-i spune să ne ajute! Nu strigați la mine și la președintele nostru, avem nevoie de ajutor!

ADVERTISEMENT

Fotbalul nu înseamnă nimic fără bani. Dacă nu ai bani, nu există fotbal! Dacă orașul Malatya nu ne ajută, e foarte greu să evităm retrogradarea.

După aceea, nu veți mai vedea echipe precum Fenerbahce, Galatasaray și Beșiktaș în acest oraș”, a declarat Marius Șumudică, potrivit ajansspor.com.

ADVERTISEMENT

Malatyaspor trece prin momente crunte, din punct de vedere financiar. Jucătorii formației din Turcia sunt neplătiți de patru luni, astfel că opt dintre ei au decis să-și depună memorii la FIFA.

Ba mai mult, nici Marius Șumudică nu a mai fost plătit de trei luni, motiv pentru care există posibilitatea ca și acesta, împreună cu staff-ul său, să dea clubul în judecată.

În prezent, Malatyaspor se află pe ultimul loc din prima ligă turcă, cu 16 puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT