Fotbal intern

Marius Șumudică, declarație uluitoare. “Rapidul pentru mine a murit! Băiatul meu a intrat în depresie din cauza lor!”

23.05.2019 | 11:45
Marius Sumudica declaratie uluitoare Rapidul pentru mine a murit Baiatul meu a intrat in depresie din cauza lor

Marius Șumudică, fostul antrenor al formației din Giulești, a făcut o declarație uluitoare la adresa Rapidului. Tehnicianul român și-a reziliat contractul cu Al Shabab, iar în momentul în care a revenit în România a reușit să șocheze toată suflarea rapidistă.

Marius Șumudică, declarație uluitoare despre Rapid

Deși în urmă cu puțin timp făcea declarații de dragoste Rapidului, Marius Șumudică și-a schimbat atitudinea față de echipa din Giulești care a promovat în Liga 2. Acesta susține că nu mai vrea să audă de Rapid și a explicat de ce.

“Rapidul pentru mine a murit. Iubesc doar suporterii, dar ce se întâmplă la acest club nu mai există pentru mine. Păi ar trebui să îi întrebași pe cei de acolo cum s-au comportat cu băiatul meu. Care, la 21 de ani, s-a lăsat de fotbal și a intrat în depresie din din cauza celor de la Rapid, care, în loc să îl respecte pe Șumudică pentru ce a făcut pentru Rapid, și-au bătut joc de copilul meu. Iar eu nu o să uit niciodată lucrul ăsta. Și nu o să îi uit pe cei care au făcut lucrul ăsta”, a spus Marius Șumudică, conform digisport.ro.

Marius Șumudică într-o conferință de presă susținută la Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
Marius Șumudică într-o conferință de presă susținută la Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu

Atac la adresa oficialilor de la Rapid

“Nu știu cine e acolo, că nu vreau să le pronunț numele, îmi scuzați expresia, dar îmi vine scârbă să le pronunț numele. La ceea ce am făcut eu pentru Rapid și la cât am fost eu înjurat în țara asta pentru Rapid. Pentru mine, în momentul de față, Rapid există doar pentru suporteri. Deci, Rapidul, pentru mine a murit datorită faptului a ceea ce i-au făcut copilului meu, Rapidul a murit. Iubesc acest club, iubesc suporterii, sunt unul dintre ei, dar ceea ce se întâmplă la Rapid nu suntem pe aceeași lungime de undă”, a mai spus Șumi.

Fiul lui Marius Șumudică a ajuns la Rapid în august 2017 și a făcut pregătirea alături de echipa care în acel moment evolua în Liga a 4-a, dar oficialii au decis să nu îl păstreze în lot. Înainte să ajungă la Rapid, Marius Șumudică Jr. jucase pentru Astra 2, acolo unde marcase 11 goluri în Liga 3.