Sport

Deian Sorescu, în vizorul unei echipe din Turcia! Cine l-a dorit și ce sumă oferea

Marius Șumudică, antrenorul campioanei CFR Cluj, a vorbit despre interesul unei echipe din Turcia pentru Deian Sorescu, fundașul lui Dinamo.
29.07.2021 | 11:44
Deian Sorescu in vizorul unei echipe din Turcia Cine la dorit si ce suma oferea
ADVERTISEMENT
29-07-2021
08:43

Deian Sorescu, în vizorul unei echipe din Turcia! Cine l-a dorit și ce sumă oferea

Potrivit GSP, Gaziantep a fost echipa care l-a ofertat pe Deian Sorescu. Fosta formație a lui Marius Șumudică ar fi oferit aproximativ 600.000 de euro pentru transferul fotbalistului de la Dinamo.

Însă, Dinamo ar fi refuzat propunerea, deoarece dorește un milion de euro pentru a-l lăsa să plece pe Sorescu.

Deian Sorescu (23 de ani) a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2018, de la SSU Politehnica Timișoara.

Acesta mai are contract până în 2023 cu formația din Capitală.

Marius Șumudică, despre interesul unei echipe din Turcia pentru Deian Sorescu

Antrenorul din Gruia susține că a fost întrebat, despre Deian Sorescu, de o echipă din Turcia.

,,Am fost întrebat de Sorescu, eu încerc să ajut, am luat mereu jucători români după mine și în Turcia, toți au reușit, au avut succes.

ADVERTISEMENT

Tot timpul mă întreabă de acolo, orice jucător care ajunge afară este o carte de vizită în fotbalul românesc care este în declin”, a declarat Marius Șumudică, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei CFR Cluj – Lincoln.

Deian Sorescu, nemulțumit de tinerii de la Dinamo

Dinamo a fost învinsă de FC U Craiova, 0-1, în etapa 2 din Liga 1. La finalul meciului, Deian Sorescu s-a declarat nemulțumit de evoluțiile tinerilor jucători de la echipa „mare” a „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Este o înfrângere dureroasă, au o echipă bună, au avut toată tribuna în spate. Le mulțumim celor care au venit să ne încurajeze, au fost câțiva și s-au simțit. Am luat bătaie, dar nu avem ce să facem, mergem mai departe.

A fost presiune, mereu va fi, Dinamo este un club uriaș chiar dacă are probleme. Antrenorul de la juniori care îi încurajează să facă pasul cred că i-a văzut astăzi. Nu sunt în măsură să cert, dar e păcat, de asta muncim la antrenamente, pentru astfel de meciuri. 

ADVERTISEMENT

Astăzi, a fost un meci plăcut din toate punctele de vedere, cu fani, cu încurajări, înjurături, așa este normal. Ăsta este fotbalul, asta visăm de mici.

Presiunea pică pe noi, noi suntem trași la răspundere, cei care ducem tot greul. S-a simțit lipsa lui Paul (n.r. Anton), dar simțim lipsa oricărui jucător care pleacă. Am avut un grup minunat, am încercat să lăsăm problemele la o parte. Este păcat, va fi mult mai grav dacă nu se face ceva pe viitor”, a declarat Deian Sorescu, la Look Sport.

ADVERTISEMENT
  • 1.4 milioane de euro este cota lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com