Sport

Marius Șumudică, despre momentul în care a vrut să renunțe la carieră: „Am obosit! Nu mi-e deloc ușor”

Marius Șumudică a vorbit despre momentul în care a vrut să renunțe la cariera de antrenor, dezvăluind cine a reușit să-l întoarcă din drum.
08.06.2023 | 11:52
Marius Sumudica despre momentul in care a vrut sa renunte la cariera Am obosit Nu mie deloc usor
Marius Șumudică, despre momentul în care a vrut să renunțe la carieră. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed a povestit cât de greu îi este să stea departe de familie și s-a gândit la situația financiară bună pe care o are, motiv pentru care a vrut să renunțe și să se întoarcă în țară.

Marius Șumudică, despre momentul în care a vrut să renunțe la carieră

Marius Șumudică a vorbit despre momentul în care a vrut să renunțe la cariera de antrenor, explicând și motivul pentru care ar fi luat o astfel de decizie: „Antrenez de 20 de ani. Am obosit!

ADVERTISEMENT

Nu e deloc ușor să stai departe de familie. A fost un moment în care am fost aproape să cedez. Am o situație financiară care îmi permite să rămân acasă, în țară, îmi place să stau la televiziune”.

„Am primit mai multe mesaje din partea prietenilor, din partea familiei, din partea soției, în care mi s-a spus să continui. Dar nu e ușor să stai departe de familie.

ADVERTISEMENT

Nu e ușor să ți se blocheze porțile de acces la intrarea pe stadion. Niciodată să nu spui niciodată, a fost acel moment, însă cei de la CFR s-au comportat foarte frumos cu mine după, în privința sumei de bani care trebuia să mi se dea”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

Ce spunea Marius Șumudică la începutul lunii martie

Marius Șumudică a vorbit înaintea de a împlini 52 de ani despre dorința de a renunța la cariera sa de antrenor: „În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani.

ADVERTISEMENT

A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o foarte mare măsură”.

„Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

ADVERTISEMENT

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maxim câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine. Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT