ADVERTISEMENT
Sport

Marius Șumudică, despre numirea lui Dinu Todoran la FCSB: „M-a surprins”. Avertisment pentru Adi Mutu: „Nu-i va fi ușor”

Marius Șumudică s-a declarat surprins de numirea lui Dinu Todoran la FCSB și a lansat un avertisment pentru Adrian Mutu: „Nu-i va fi ușor la Craiova”.
Autor: Bogdan Solomon | 30.05.2021 | 14:23
Marius Șumudică, despre numirea lui Dinu Todoran la FCSB: „M-a surprins”. Avertisment pentru Adi Mutu: „Nu-i va fi ușor”
Marius Șumudică a comentat cele mai importante schimbări de antrenori produse în fotbalul românesc. Sursa foto: Colaj Fanatik

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică, Gigi Becali a ales un antrenor lipsit de experiență la nivel înalt, dar foarte apropiat de cele sfinte. Chestionat pe marginea subiectului, fostul mare jucător și tehnician al Rapidului se declară surprins de numirea lui Dinu Todoran, dar nu exclude ca acesta să devină „surpriza campionatului”.

ADVERTISEMENT

Nu-l cunosc, nu l-am urmărit, nu știu ce rezultate a avut. De altfel, el a și activat foarte puțin. Rezultatele vorbesc pentru fiecare antrenor”, a explicat „Șumi”, lansând, totodată, un avertisment pentru Adrian Mutu, proaspăt instalat pe banca nou-promovatei FC U Craiova 1948.

Cât despre viitoarea sa destinație, în ciuda zvonurilor conform cărora ar fi fost ofertat de campioana CFR Cluj, ținta principală rămâne un club din străinătate: „Și asta a cântărit mult în decizia mea de a nu merge la FCSB”.

Dinu Todoran, sub lupa lui Marius Șumudică: „Poate fi surpriza campionatului”

M-a surprins alegerea făcută de cei de la FCSB, dar e politica dânșilor, ei știu mai bine ce au de făcut. Poate fi surpriza campionatului acest Dinu, nu-l cunosc, nu l-am urmărit, nu știu ce rezultate a avut.

ADVERTISEMENT

De altfel, el a și activat foarte puțin. A fost puțin interimar la Voluntari și nici nu știam că a fost pe la Slatina. Domnul Gigi Becali știe ce are de făcut și vedem ce se va întâmpla. Rezultatele vorbesc pentru fiecare antrenor.

Nu am avut nicio discuție cu CFR. Pentru mine, prioritar e să merg în străinătate. Și asta a cântărit mult în decizia mea de a nu merge la FCSB. Nu neapărat datorită condițiilor financiare, dar încă sunt tânăr.

La 50 de ani, încă mai am de tras și îmi doresc foarte mult să antrenez în străinătate, să fiu respectat, să mi se ofere condițiile necesare pentru a-mi impune strategia”, a declarat Marius Șumudică la Pro X.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică despre numirea lui Adrian Mutu la FC U Craiova: „Nu-i va fi ușor”

În altă ordine de idei, fostul tehnician al Rapidului a ținut să-l avertizeze pe Adrian Mutu, proaspăt instalat ca „principal” al nou-promovatei FC U Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, că va avea o misiune extrem de dificilă. Nu de alta, dar „e cale lungă de la a fi un jucător mare și până la a fi un antrenor de succes”.

Eu nu pot să îl evaluez pe Mutu, nu îmi permit să vorbesc despre el datorită trecutului său ca jucător. Un jucător care marchează peste 100 de goluri în campionatul Italiei este ceva extraordinar.

ADVERTISEMENT

Eu l-am catalogat drept unul dintre cei mai mari jucători din istoria României, dar e cale lungă de la a fi un jucător mare și pâna la a fi un antrenor de succes. Acum, mingea e în terenul lui, vrea să demonstreze, să fie zi de zi în iarbă.

N-o să-i fie ușor la Craiova, sunt două echipe, una care a cucerit trofee, care joacă în cupele europene, și una care abia a promovat”, a precizat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!