Fotbal intern

Marius Șumudică, despre șansele ca să ajungă la FCSB. Antrenorul recunoaște că a fost sunat de Becali: “Ca să fiu clar!”

09.05.2019 | 19:26
Marius Sumudica despre sansele ca sa ajunga la FCSB Antrenorul recunoaste ca a fost sunat de Becali Ca sa fiu clar

Marius Șumudică a vorbit despre relație pe care o are cu Gigi Becali, dar și despre șansele ca să ajungă pe banca tehnică a FCSB-ului. Actualul antrenor al lui Al Shabab a dezvăluit că discută des cu latifundiarul din Pipera și susține că știe cum ar trebui să gestioneze situația dacă ar fi numit antrenor principal la vicecampioana României.

Marius Șumudică, despre șansele ca să ajungă la FCSB

Mai mult, Marius Șumudică susține că are o clauză de reziliere a contractului cu Al Shabab în valoare de 150.000 de dolari și că se va pune la masa negocierilor cu oficialii formației din Emirate pentru a lua o decizie în legătură cu viitorul său.

“Mai am un an de contract cu Al Shabab. În acest moment, aștept meciul de sâmbătă (n.r. cu Al Tawoon). După aceea, voi avea o discuție cu președintele clubului și voi vedea ce va fi. Au apărut informații că am oferte din Emirate și din Turcia. Este o clauză de 150.000 de dolari de desfacere a contractului. Conducerea vrea să scoatem această clauză și să se modifice și salariul. Așteptăm să vedem meciul de sâmbătă și să vedem dacă mergem în Liga Campionilor, de pe locul 3. Sau terminăm pe 4 sau 5”, a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport

Marius Șumudică într-o conferință de presă susținută la Kayserispor. Sursă foto: hepta.ro
Marius Șumudică într-o conferință de presă susținută la Kayserispor. Sursă foto: hepta.ro

Ce discuții au Marius Șumudică și Gigi Becali

„Ca să fiu clar. Toată lumea știe trecutul meu și ce înseamnă Rapidul pentru mine. Nu pot să mă dezic de trecut. Dar, în același timp, nu pot să nu recunosc că îmi doresc să facă performanță și să lucrez cu unul dintre cei mai dificili oameni din fotbalul românesc. Ca antrenor, vrei să ai confort și toate condițiile pentru a pregăti echipa. Nu am vorbit cu Gigi despre asta. Dar mai glumim și îmi zice ‘Tot cu tine iau campionatul. Tot cu tine o să fac și o să dreg’. Îmi doresc să lucrez la echipe puternice, unde se dorește câștigarea campionatului. Dacă un antrenor ar lucra bine și ar avea rezultate, nu cred că patronul ar suna ca să-i schimbe un jucător. Eu aș avea o relație bună cu patronul. Nu îmi pun telefonul la încărcat înainte de meci!

Dacă la FCSB, echipa cu cele mai bune condiții și cea mai bună medicamentație, nu există meci fără o ruptură musculară, lasă-mă să cred că nu e vina lui Gigi. Uitați-vă, vă rog frumos! La FCSB aș avea un contract și anumite obiective de îndeplini. Dacă nu merge bine, intervine patronul. Ne închidem într-o cameră și vedem cine e de vină. Nu e nimeni care să știe tot. Când Reghe avea performanțe, nu cred că a venit Gigi să-i zică pe cine să bage. Consider că Gigi face ce face din pasiune. Dacă aș fi la FCSB și Gigi ar fi patron, atunci am avea o relație deschisă și ar fi mulțumiți și Șumudică, și Gigi Becali. Asta vine și din școala vieții, nu din cărți și din calculatoare. Asta ține și de școala vieții”, a adăugat antrenorul.