ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Presiune pe De Amorim: “Să demonstreze că i s-a făcut o nedreptate”

Marius Şumudică l-a luat la Kayserispor pe William De Amorim, de la FCSB, şi îl îndeamnă să demonstreze că a fost tratat nedrept de Nicolae Dică.
Autor: Gabriel Esanu | 04.01.2018 | 13:15
Presiune pe De Amorim:

“Pe De Amorim îl aştepăm să revină. Sa facă testul medical şi sper ca luni să îl am la pregătire în Antalya. Nu sunt eu nici Guardiola, nici Mourinho , nu sunt nici cine ştie ce psiholog, eu am încredere în el. Ştiu ce poate Wili, eu i-am întins o mână, acum mingea e la el în teren. Şi el trebuie să demonsteze că tot ce i s-a întâmplat la Steaua a fost o nedreptate”, a declarat Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

Şumudică a vorbit şi despre transferul lui Gicu Grozav, fotbalist pe care îl vrea şi FCSB: “Grozav este un jucător pe care mi-l doresc. Şi-a dat acordul sa rămână in Turcia, vom vedea ce se va întâmpla, momentan nu pot să vă dau mai multe detalii pentru ce se întâmplă?

În Turcia sunt 14 locuri de străini, va trebui să renunţăm la unii jucători şi în acelaşi timp să îi plătim ca să plece şi apoi să aduci alţii pe care să îi plăteşti”, a mai spus Şumudică. Acesta a precizat că Alexandru Ioniţă II nu este pe lista sa de achiziţii.

Şumudică a mai precizat că pretenţiile şefilor lui Kayseri au crescut după turul foarte bun de campionat: “Pe mine cel mai mult mă interesează să ne clasăm în primele opt, ceea ce eu am declarat în momentul în care am văzut nivelul lotului pe care îl conduc. Acum vom vedea. Ei acum deja îşi doresc locul 5, ceea ce ar însema calificarea într-o grupă europeană”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!