Fotbal intern

Marius Șumudică, despre un posibil transfer al lui Budescu la CFR Cluj. Mesajul antrenorului pentru ardeleni

11.04.2019 | 09:17
Marius Sumudica despre un posibil transfer al lui Budescu la CFR Cluj Mesajul antrenorului pentru ardeleni

Constantin Budescu se află pe lista de transferuri a celor de la CFR Cluj, echipă care este pregătită să îi ofere internaționalului român un salariu lunar în valoare de 30.000 de euro, dar Marius Șumudică este sigură că fotbalistul care evoluează sub comanda lui la Al Shabab nu va reveni în Liga 1 Betano prea curând.

Marius Șumudică, despre un posibil transfer al lui Budescu la CFR Cluj

Dan Petrescu speră să îl aducă la campioana României pe Constantin Budescu în perioada de mercati din vară, toate acestea deoarece este sigur că internaționalul român ar putea să îi ajute pe ardeleni să se califice măcar în gurpele Europa League, dar Marius Șumudică le taie din elan campionilor româniei.

“Nimeni din România nu și-l permite pe Budescu. El mai are doi ani de contract aici, un salariu pe care nu poate să îl suporte nimeni în România și nu cred că arabii ar renunța așa ușor la el”, a spus Marius Șumudică, conform sport.ro.

Marius Șumudică și Constantin Budescu în perioada în care colaborau la Astra Giurgiu

Duckadam l-ar vedea pe Budescu la CFR Cluj

Și Helmuth Duckadam, președintele de onoare al FCSB-ului, a comentat în legătură cu posibilitatea ca Constantin Budescu, jucător pe care FCSB l-a vândut la Al Shabab cu 2,5 milioane de euro, să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu. “Dacă CFR are atâția bani să îi plătească salariul de la arabi, de ce nu?”.

În prezent, Constantin Budescu este golgheterul arabilor de la Al Shabab, după ce a înscris 7 goluri în 18 meciuri jucate. CFR Cluj nu este singura echipă care îl dorește pe internaționalul român. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a păstrat legătura cu Budescu și i-a transmis acestuia că este oricând bine primit la gruparea roș-albastră.