Fotbal international

Marius Șumudică, dezlănțuit la conferința de presă după înfrângerea cu Fenerbahce: “Te dau în judecată şi dau banii orfanilor din Turcia”. VIDEO

19.01.2020 | 11:19
Marius Sumudica dezlantuit la conferinta de presa dupa infrangerea cu Fenerbahce Te dau in judecata si dau banii orfanilor din Turcia VIDEO
ADVERTISEMENT

Gaziantep a pierdut cu 0-2 meciul împotriva lui Fenerbahce în campionatul Turciei. Imediat după meci, Marius Şumudică s-a dezlănţuit la conferinţa de presă la adresa unui jurnalist care l-a acuzat că ia comisioane din transferuri. 

Marius Șumudică, dezlănțuit la conferința de presă după înfrângerea cu Fenerbahce: “Te voi duce în faţa judecătorilor”

Şumudică i-a răspuns că îl dă în judecată pe jurnalist şi va dona banii unui orfelinat: ”Voi aduce doi avocați buni din Europa. Te voi duce în fața judecătorilor. Cred că voi câștiga acest proces. Banii câștigați îi voi dona orfanilor din Turcia”, a spus Șumi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român a declarat că este pentru prima dată în 15 ani când cineva îi reproşează că a luat bani: ”Am muncit 15 ani ca să ajung la un nivel înalt, pentru a antrena în Turcia. Și nimeni nu a spus vreodată despre mine că iau bani, că iau comisioane la transferurile jucătorilor mei”

VEZI VIDEO: 

“Şumi”, jignit de un site din Turcia: “Din păcate, astfel de cluburi continuă să angajeze idioți precum Șumudică”

Unul dintre transferurile pe care Marius Şumudică a vrut să le bifeze la Gaziantep în această iarnă a fost cel al lui Alexandru Chipciu. În cele din urmă fotbalistul român a decis să se întoarcă în Casa Pariurilor Liga 1 la CFR Cluj, refuzând o ofertă financiară mai bună de la echipa lui Şumudică.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea cu Gaziantep, Marius Şumudică a fost jignit de un site turc: „Gaziantep a arătat o perioadă bine pentru că se bazează pe jucători rapizi și atletici, dar antrenorul nu-și folosește deloc mintea. Din păcate, astfel de cluburi continuă să angajeze idioți precum Șumudică”, scrie site-ul trendfutbol.net.

Deşi echipa sa este pe locul 9 în clasament, situaţia lui Marius Şumudică la Gaziantep este complicată. Antrenorul român a intrat în conflict cu oficialii clubului şi a discutat chiar o revenire în Casa Pariurilor Liga 1 la Universitatea Craiova:

ADVERTISEMENT

“Avem nevoie de 3-4 jucători pentru a ridica nivelul și pentru a termina în primele 10. Da, e târziu. Dar nu depinde de mine. Eu le-am zis. Mai mult n-am ce face. Am avut niște diferende cu ei.

În momentul de față suntem chiar în conflict, ca să zic așa. Nu deschis, dar trebuie să înțeleaggă că eu mi-am clădit un nume în Turcia”, a spus Şumudică în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
  • 48 de ani are Marius Şumudică
  • 175.000 de euro este clauza de reziliere a lui “Şumi” 

“E ca și cum ar plăti cineva o sumă de transfer, când l-au luat pe Nistor și au plătit 300.000-400.000 de euro, nu poate să-l ia pe Șumudică, să plătească 175.000 de euro? Dacă-l vrei pe Șumudică, bagi mâna în buzunar și plătești”, Marius Şumudică