Sport

Marius Șumudică, dezvăluiri cutremurătoare despre viața amărâtă a lui Florin Niță: „A pierdut casa la cămătari, a rămas pe drumuri. Am început să plâng când am auzit”

Marius Șumudică a oferit dezvăluiri cutremurătoare despre viața amărâtă a lui Florin Niță. Titularul „tricolorilor” de la EURO 2024 a rămas și fără casă în copilărie.
06.07.2024 | 09:00
Marius Sumudica dezvaluiri cutremuratoare despre viata amarata a lui Florin Nita A pierdut casa la camatari a ramas pe drumuri Am inceput sa plang cand am auzit
Marius Șumudică, dezvăluiri cutremurătoare despre viața amărâtă a lui Florin Niță: „A pierdut casa la cămătari, a rămas pe drumuri. Am început să plâng când am auzit”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nu totul a fost numai lapte și miere în viața lui Florin Niță, titularul „tricolorilor”„ de la EURO 2024. Marius Șumudică l-a cunoscut pe experimentatul portar la Gaziantep și a dezvăluit povestea de viață incredibilă a „eroului din buturi”.

Florin Niță împlinește 37 de ani! Ce mesaj emoționant a primit de la soție după România – Olanda 0-3

Florin Niță i-a luat fața lui Horațiu Moldovan la EURO 2024 și astfel a strâns 4 apariții în poarta „tricolorilor”. Portarul României a împlinit 37 de ani la o zi distanță de la eliminarea din Germania, iar soția sa, Laura, i-a transmis un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut în liceu când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră sau vara ta istorică sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur și eu că fac parte.

Ești viața mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine m-aș fi bătut să te am. Îți mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândri, te iubesc cel mai mult.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine și de noi”, este mesajul soției lui Florin Niță.

Marius Șumudică, dezvăluiri cutremurătoare despre viața amărâtă a lui Florin Niță: „A pierdut casa la cămătari, a rămas pe drumuri. Am început să plâng când am auzit”

Marius Șumudică a vorbit și el despre Florin Niță. Tehnicianul român a dezvăluit ce poveste de viață impresionantă are portarul „tricolorilor”, care a trecut prin multe până să ajungă la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Îi cunosc, sunt o familie foarte unită. Probabil nu mai vrea să se întoarcă în Turcia pentru că nu mai poate să stea fără familie. În Gaziantep nu există școală cu profil englez, totul se predă în turcă și el nu poate să stea fără copii.

E foarte greu să stea fără familie, e o problemă mare pentru el. Sunt o familie unită, a fost un băiat amărât. Mi-a povestit ce a trăit el, am plâns. A venit la mine în cameră, mi-a povestit ce a făcut, cum a pierdut casa la cămătari, au stat în Ferentari.

ADVERTISEMENT

Nu mai aveau pe unde să doarmă, dormeau prin scări de bloc. Părinții lui aveau nevoie de bani și au pierdut casa pe care o aveau în Ferentari, nu au putut să plătească și i-au luat casa. Au rămas pe drumuri, omul a muncit într-o fabrică de cozonaci.

El muncea opt ore, mi-a povestit de când a avut probleme. Mi-a povestit că nu a vrut niciodată să plece din Periș, își ducea copiii la școală la Snagov cât erau în țară. Nu și-a dorit niciodată opulență, au fost oameni așezați, normali care tot timpul și-au văzut lungul nasului.

Anul trecut nu avea echipe și îl refuzau pentru clauze minore, au fost două cluburi din fotbalul românesc. A vrut să își pună o clauză de 100.000 de euro, să fie liber să mai apere și în străinătate. Nu au fost de acord echipele respective și după l-am cunoscut”, a dezvăluit Șumi.

Șumudică, dezvăluiri despre viața amărâtă a lui Florin Niță

ADVERTISEMENT