Marius Șumudică, dezvăluiri despre situația de la FCSB: “Membrii staff-ului nu se înțeleg intre ei!”

Ionut Neamţu    Andrei Șchiopu   
în FCSB
04/09/2019, 23:51
Marius Șumudică, dezvăluiri despre situația de la FCSB: “Membrii staff-ului nu se înțeleg intre ei!”
Marius Șumudică, antrenor la Gaziantep Gazișehir. Sursă foto: digi24.ro

Mihai Stoica a vorbit despre faptul că l-a vrut pe Marius Șumudică la FCSB. Tehnicianul a ajuns până la urmă în Turcia la Gaziantep Gazișehir, cu care a jucat deja 3 meciuri în prima ligă turcă. Antrenorul a oferit mai multe detalii despre situația din acest moment de la vicecampioana României.

Dezvăluirile lui Marius Șumudică despre situația de la FCSB

Marius Șumudică a vorbit despre discuțiile purtate cu Mihai Stoica în vară: „La Steaua (n.r. FCSB) este o situație delicată, la care, cel mai probabil, schimbările dese de antrenor nu au făcut deloc bine, pentru că au dus la această degringoladă. Chiar dacă toată lumea zice că Gigi Becali decide tot, Gigi Becali face, eu v-am mai spus că antrenamentele săptămânale nu le face Gigi Becali”.

„Când fiecare antrenor vine cu câte o idee, cu câte o filosofie de joc, de antrenament, e greu pentru jucători să pună așa repede în practică. Plus că trebuie să existe o relație bună de colaborare între antrenorul principal, cel secund, chiar și cu doctorul”, a mai spus Marius Șumudică.

Mihai Stoica, fostul director sportiv de la FCSB. Sursă foto: realitateasportiva.net
Mihai Stoica, fostul director sportiv de la FCSB. Sursă foto: realitateasportiva.net

„Nu vreau să divulg unele probleme de acolo”

„Nu vreau să divulg unele probleme de acolo, pentru că nu există relații foarte bune în staff, există o fisură practic. Și când vine un antrenor nou așa repede, e dificil să obții rezultate. Nu e ușor să treci așa repede de la mentalitatea unui antrenor la alta”, a încheiat antrenorul lui Gaziantep.

Mihai Stoica a vorbit despre motivul pentru care și-l dorea pe Șumudică la echipă: „Am sperat să vină şi Şumudică, chiar dacă avea trecut antistelist! Dar vorbeşti mult cu un om şi realizezi că ai aceleaşi valori cu acea persoană, există o chimie!”.

  • 48 de ani a împlinit Marius Șumudică pe 4 martie
Închide ×