Sport

Marius Şumudică, discurs caustic după ce a pierdut Supercupa României: “Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei la titlu”

Marius Şumudică a fost vizibil dezamăgit după ce a pierdut Supercupa României, primul trofeu de când a venit la CFR Cluj.
10.07.2021 | 22:40
Marius Sumudica discurs caustic dupa ce a pierdut Supercupa Romaniei Nu stiu daca ne luptam cu ei la titlu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost învinsă de U Craiova, după loviturile de departajare, şi a pierdut Supercupa României. La finalul meciului, Marius Şumudică era nemulţumit că a pierdut primul trofeu la penalty-uri.

Ce a spus Marius Şumudică după ce a pierdut Supercupa României

“Pentru mine, loviturile de departajare sunt o loterie. Am avut câteva situaţii de a marca, dar fotbalul te pedepseşte. Totul a fost împotriva noastră. Cum pot să trăiesc meciul? Cu maximă intensitate. Mai avem de muncit noi

ADVERTISEMENT

Nu au avut nicio ocazie, dar asta e viaţa. Îi felicit, le doresc baftă. Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei la titlu. E o echipă bună. Mai avem de muncă”, a spus Marius Şumudică la finalul meciului.

Jonathan Rodriguez, despre ratarea Supercupei României

Transferat în vară de la FC Botoşani, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK, Jonathan Rodriguez a susţinut că CFR Cluj s-a apărat bine în finala cu U Craiova, dar că nu poate găsi explicaţii la penalty-uri.

ADVERTISEMENT

“Suntem două echipe mari, s-a văzut în teren. Ne-am apărat bine, a fost un meci închis, a fost lent, fără prea mult atac, s-a terminat 0-0, fără multe ocazii.

Așa se întâmplă la penalty-uri, se poate întâmpla, nu poți găsi explicații pentru penalty-uri.

ADVERTISEMENT

M-am adaptat foarte bine, foarte repede în vestiar. Cred că și în teren m-am descurcat bine, sper să continui la fel”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Camora visează la Liga Campionilor

Camora a fost, la rândul lui, dezamăgit de faptul că CFR Cluj a pierdut Supercupa României la loviturile de departajare. Cu toate acestea, căpitanul clujenilor se gândeşte la marele obiectiv al startului de sezon, calificarea în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

“E dezamăgitor, dar la penalty-uri e loterie. Am câştigat şi noi sezonul trecut tot Supercupa, tot la penalty-uri, astăzi s-a pierdut, dar trebuie să ridicăm capul cât mai repede.

E un obiectiv pentru club, pentru noi să intrăm în cupele europene, dar când joci pentru un trofeu vrei să câştigi trofeul. Eu personal mă gândesc numai la Champions League.

Dacă ieşim, sper să nu, mă gândesc la Europa League. Să fim toţi realişti că e foarte greu, dar se poate. E nevoie şi de noroc, ne gândim toţi la Champions League”, a conchis Camora.

ADVERTISEMENT