Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică, discurs eveniment înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Nu sunt Steaua! M-au egalat la numărul de titluri!”

FCSB și CSA Steaua sunt într-un război deschis pentru nume, marcă și palmares. Marius Șumudică a intervenit și el în conflict și a dat un verdict clar.
17.05.2024 | 19:10
Marius Sumudica discurs eveniment inaintea derbyului Rapid  FCSB Nu sunt Steaua Mau egalat la numarul de titluri
Verdict clar! Cine este Steaua pentru Marius Șumudică: FCSB sau CSA Steaua? „Sunt sincer”: Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB și CSA Steaua se afla într-un război deschis pentru nume, marca și palmares. Totul a început în 2015, când Gigi Becali a pierdut numele și stema, patronul fiind nevoit să transforme Steaua București în FCSB. Marius Șumudică, fostul antrenor al celor de la Gaziantep, a intervenit și el în conflictul dintre cele două părți și a dat un verdict clar.

Cine este Steaua pentru Marius Șumudică: FCSB sau CSA Steaua?

Rămas liber de contract după experiența nereușită din Turcia, Marius Șumudică a devenit parte din echipa FANATIK SUPERLIGA. Într-o intervenție telefonică din timpul emisiunii care se vede în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, specialistul a vorbit și el despre războiul dintre FCSB și CSA Steaua și a dat un verdict clar.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că Steaua este echipa din Ghencea, iar aceasta este FCSB. Așa e de când lumea. La fel și cu Dinamo. Ea este echipa Ministerul de Interne. Am o poză pe Facebook cu fularul Rapidului, am primit-o și eu eram la 16 ani în galeria Rapidului când a marcat Goanță.

În perioada aia mă băgam printre oamenii mai în vârstă ca să aud și eu ce s-a mai întâmplat. Revin, Dinamo este echipa Ministerului de Interne. Jucătorii lui Dinamo aveau grad pentru că erau angajați ai Ministerului de Interne. Steaua era echipa Ministerului Apărării Naționale.

ADVERTISEMENT

Eu am făcut armata la 23:17 și m-a ținut în campania aia de n-am putut să ies. M-au ținut că nu voiau cei de la Sportul Studențesc să-i dea drumul lui Hagi. Voiau să-l dea la Timișoara. M-au ținut două săptămâni acolo, eram 4 jucătorii. M-au ținut 2 săptămâni că nu voia Hagi să semneze cu Steaua, despre ce vorbim”, a declarat Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

Marius Șumudică, ironie la adresa FCSB-ului: „Au câștigat primul titlu din istorie”

Fiind un susținător mare al Rapidului, Marius Șumudică nu a ratat ocazia de a ironiza FCSB-ul, rivala de moarte a clubului din Giulești. Fostul antrenor al „alb-vișiniilor” a ținut să felicite formația lui Gigi Becali pentru câștigarea primului titlu de campioană din istorie.

ADVERTISEMENT

„Steaua este echipa Ministerului Apărării, Dinamo este echipa Ministerului de Interne, iar Rapid este echipa Ministerului de Transporturi. Eu asta am spus, nu stau să zic că are dreptate domnul Talpan, domnul Gigi Becali, domnul Mustață și așa mai departe. Nu intru în polemici, sunt sincer.

Eu am spus doar ce se întâmpla pe vremea mea. Nu pot să comentez nici de atacul lui Talpan la adresa lui Ilie Năstase. Pe domnul Ilie Năstase nu-l cunosc personal, știu doar că a fost o legendă a tenisului mondial. Nu pot să comentez.

ADVERTISEMENT

A venit și îmbrăcat în general. Păi ce legătură are Ilie Năstase cu FCSB dacă a venit îmbrăcat în general? Da, nu știu. Eu îl respect pe domnul Ilie Năstase.

Îl respect cum respect și performanța FCSB-ului. Am văzut că au câștigat, acum, primul titlu din istorie, m-au ajuns din urmă. Suntem la egalitate”, a mai spus Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

Cine este Steaua pentru Marius Șumudică: FCSB sau CSA Steaua?

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”