Fotbal intern

Marius Șumudică, dorință specială în noaptea de Revelion. ”Vreau titlul cu Rapid și ca antrenor!”

01.01.2020 | 12:44
Marius Sumudica dorinta speciala in noaptea de Revelion Vreau titlul cu Rapid si ca antrenor
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a revenit în România pentru a petrece de Revelion alături de cei dragi, dar antrenorul lui Gaziantep Gazisehir nu a uitat de echipa lui de suflet: Rapid București.

Marius Șumudică, dorință specială în noaptea de Revelion

Acesta a dezvăluit și ce dorință specială are pentru viitor. Marius Șumudocă își dorește ca Rapid București să promoveze în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Marius Șumudică a dezvăluit că își dorește ca peste scurt timp să câștige titlul cu Rapid București din postura de antrenor.

”Bună dimineața 2020! Un an care sper să se încununeze cu o promovare (n.r. – a Rapidului în Liga 1). Vă iubesc pe toți rapidiștii, vă doresc ’La mulți ani!’, sănătate și să vă bucurați în vară de o promovare.

ADVERTISEMENT

Și peste nu știu cât timp, sper cât mai curând, să-mi îndeplinesc visul pe care mi l-am îndeplinit ca jucător. 

Am luat campionatul și sper să-l iau și ca antrenor al Rapidului Vă iubesc și nu v-am trădat niciodată!”, este mesajul pe care Șumudică l-a făcut public pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică termină contractul cu Gaziantep în 2021

În vârstă de 48 de ani, Marius Șumudică a ajuns la Gaziantep Gazisehir în iunie 2019 și mai are contract cu formația din Super Lig până în vara anului 2021. În cele 20 de meciuri cu Marius Șumudică pe banca tehnică, Gaziantep are 8 victorii, 6 remize și 6 înfrângeri.

Marius Șumudică a antrenat pe parcursul carierei echipe precum Rapid București, AS Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, AO Kavala, Astra, ACS Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor și Al Shabab.

ADVERTISEMENT

În prezent, Rapid București este pe locul 3 în clasamentul din Liga 2, cu 35 de puncte, la 6 puncte distanță de liderul UTA Arad și la două în spatele celor de la CS Mioveni.

ADVERTISEMENT