Fotbal international

Marius Șumudică, dorit de Trabzonspor! Prima reacție a antrenorului

29.10.2020 | 18:47
Marius Sumudica dorit de Trabzonspor Prima reactie a antrenorului
Victorie mare pentru Marius Șumudică împotriva unei forțe din Istanbul. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep pare doar o chestiune de timp, după ce antrenorul român a recunoscut că este dorit de Trabzonspor, după ce nu a primit jucătorii pe care i-a dorit, iar situația financiară a clubului nu pare roz.

Gaziantep e abia pe locul 12 în campionatul Turciei după șase etape și are șapte puncte, iar Marius Șumudică este dezamăgit de faptul că nu a primit jucătorii de care avea nevoie și a ratat transferul lui Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Se pare că aceasta a fost picătura care a umplut paharul și Marius Șumudică are deja discuții cu Trabzonspor, care e abia pe locul 18, cu cinci puncte.

Marius Șumudică despre oferta de la Trabzonspor: ,,Da, știu de discuția legată de Trabzonspor”

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a recunoscut că există discuții cu Trabzonspor, dar momentan nu este nimic foarte clar și se concentrează doar pe ce are de făcut la Gaziantep: ,,Da, știu de discuția legată de Trabzonspor. Câtă vreme sunt antrenorul lui Gaziantep dau totul pentru echipă”, a declarat excentricul antrenor.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Trabzonspor au explodat la auzul veștii că antrenorul român poartă tratativele cu echipa lor, după ce la ultimul meci împotriva lui Trabzon, Șumudică i-a scos din sărite pe cei din conducerea clubului: ,,Știu de supărarea fanilor de acolo, și îi înțeleg, știu cât își iubesc echipa. Îi stiu încă de pe vremea când o antrenam pe Kayseri, m-au impresionat. 

În urmă cu doar trei săptămâni, Marius Șumudică a avut o reacție incredibilă după ce a fost trimis în tribune de arbitru și a dansat în fața oficialilor lui Trabzonspor, dar a încercat o împăcare cu fanii: ,,Îi stiu încă de pe vremea când o antrenam pe Kayseri, m-au impresionat. Așa sunt eu, mă bucur într-un mod special, care poate că pe unii îi deranjează, deși eu nu urmăresc așa ceva”, a explicat antrenorul lui Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost scandal la meciul dintre Gaziantep și Trabzonspor

Marius Șumudică a fost eliminat în minutele de prelungire ale partidei Gaziantep – Trabzonspor, scor 1-1, care s-a disputat acum trei săptămâni, iar antrenorul român a dansat în fața conducătorilor rivali, după ce a fost eliminat.

Șumudică și-a manifestat astfel bucuria după golul egalizator marcat de Alexandru Maxim în prelungirile partidei care i-a adus inextremis un punct lui Gaziantep dintr-un penalty: ,,Dacă aș fi antrenorul lui Trabzon, cu siguranță aș face la fel”, a spus Șumudică, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Gaziantep, la care joacă Alexandru Maxim și Alin Toșca, va juca în această etapă în deplasare cu Genclerbirligi, echipa lui Bogdan Stancu, sâmbătă de la ora 12:30. Șumudică și-a prelungit în luna iunie contractul cu echipa din Turcia, dar antrenorul român poate pleca în orice moment.

ADVERTISEMENT