Sport

Marius Șumudică i-a dat răspunsul final lui Gigi Becali în privința ofertei de la FCSB. Update exclusiv

Gigi Becali a anunțat că Marius Șumudică este noul antrenor al FCSB-ului.
19.05.2021 | 22:29
Marius Sumudica ia dat raspunsul final lui Gigi Becali in privinta ofertei de la FCSB Update exclusiv
ADVERTISEMENT
20-05-2021
15:34

Marius Șumudică l-a sunat pe Gigi Becali și l-a refuzat!

Marius Șumudică a luat decizia finală în privința ofertei de la FCSB. L-a sunat pe patronul Gigi Becali și l-a anunțat că s-a răzgândit și nu mai semnează cu FCSB.

20-05-2021
10:49

Marius Șumudică i-a transmis lui Gigi Becali că semnează cu FCSB!

Marius Șumudică i-a dat lui Gigi Becali un răspuns final după ce a consultat, alături de avocați, contractul primit pe mail de la Vali Argăseală, președintele clubului.

Șumudică este de acord cu toate clauzele, transmițându-i lui Gigi Becali că va semna cât de curând cu FCSB!

20-05-2021
09:05

Marius Șumudică i-a cerut lui Gigi Becali contractul pe mail

Joi dimineață, Marius Șumudică i-a răspuns în cele din urmă lui Gigi Becali după ce în cursul serii de miercuri își închisese telefonul și nimeni de la FCSB nu a mai dat de el!

FANATIK a aflat că Șumudică i-a cerut lui Becali să vadă contractul despre care au discutat și să dea un răspuns final. Șumudică a refuzat să meargă să se vadă cu patronul FCSB, așa cum făcuse cu o zi în urmă, când a fost acasă la acesta, în Pipera, și a plecat prin spatele casei pentru a evita paparazzi!

20-05-2021
08:58

Gigi Becali a anunțat că Toni Petrea nu a mai vrut să continue la FCSB, așa că l-a contactat pe Marius Șumudică, care a fost de acord cu propunerea patronului „roș-albaștrilor” și va deveni noul antrenor al echipei.

Patronul FCSB-ului a mărturisit că i-a dat lui Toni Petrea și un timp de gândire, însă actualul tehnician al echipei a decis că să nu mai continue și din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, noul antrenor al FCSB-ului! Anunțul lui Gigi Becali

Gigi Becali a făcut marele anunț pentru fanii FCSB-ului, și anume că Marius Șumudică este noul antrenor al echipei, însă acesta urmând să vină după încheierea sezonului.

„Vă pot spune că Toni Petrea nu a mai vrut să stea, i-am dat timp să se răzgândească, am luat legătura cu Șumudică, am bătut palma și el e noul antrenor. Peste două săptămâni vine, când se termină totul”, a spus Gigi Becali la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Astfel, este o lovitură importantă dată de Gigi Becali, mai ales că Marius Șumudică este recunoscut pentru iubirea sa pentru rivalii de la Rapid.

Se pare că ratarea campionatului a pus o presiune și mai mare pe umerii lui Toni Petrea, care era anunțat în continuare ca principal de Gigi Becali, chiar în seara în care CFR Cluj devenea pentru a patra oară consecutiv campioana României.

ADVERTISEMENT

„Toni Petrea va rămâne! Păi, ce are? De ce să nu rămână?”, declara Gigi Becali la TV DigiSport.

Marius Șumudică, performanțe notabile în Turcia

Marius Șumudică a obținut rezultate notabile în Turcia, atunci când a fost la cârma lui Gaziantep, pe care a dus-o la un moment dat și pe primul loc în Superligă.

ADVERTISEMENT

După despărțirea în plin sezon de Gaziantep, Mariuș Șumudică a preluat-o pe Rizespor, la care însă nu a avut un parcurs la fel de bun ca în prima parte a sezonului, părăsind echipa după o succesiune de meciuri fără victorie.

Totodată, Marius Șumudică este antrenorul care a fost pe banca tehnică a Astrei Giurgiu, în momentul în care clubul a câștigat campionatul, după care a trecut de grupele Europa League.

Tot cu el pe banca tehnică, Astra avea să o elimine de două ori pe West Ham United, performanță importantă pentru un club din România, gândindu-ne că acum, Astra tocmai a retrogradat direct în Liga 2.

  • 50 de ani este vârsta lui Marius Șumudică

  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT