Sport

Marius Șumudică refuză echipa națională: „Sunt alți antrenori în fața mea”

Marius Șumudică a recunoscut că refuză naționala României, în cazul în care i s-ar propune să ocupe postul, după plecarea lui Mirel Rădoi de la finalul lunii noiembrie.
09.11.2021 | 20:33
Marius Sumudica refuza echipa nationala Sunt alti antrenori in fata mea
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Malatyaspor a mărturisit că se simte bine în Turcia și că nu se gândește să vină la naționala României, nici dacă i s-ar propune o astfel de oportunitate.

Marius Șumudică a glumit amar și pe seama lui Edi Iordănescu, după ce Gigi Becali a spus că nu îi place stilul de joc al FCSB-ului, deși echipa a avut șapte victorii consecutive și nu este învinsă de opt meciuri, amintind de modul în care a plecat în vară de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică refuză echipa națională

Întrebat de Radu Naum, moderatorul emisiunii „DigiSport Special”, dacă ar accepta o posibilă venire la naționala României, în cazul în care i se va propune un post după plecarea lui Mirel Rădoi, Marius Șumudică a recunoscut că va refuza oferta.

Totodată, fostul antrenor al CFR-ului este de părere că sunt și alți antrenori care ar putea fi aleși înaintea lui la naționala, așa că nici nu se gândește la o astfel de variantă.

ADVERTISEMENT

„Nu merg la națională, sunt alți antrenori care sunt în fața mea să preia naționala.

Singura echipă unde mă voi întoarce vreodată în România este Rapidului. Nu acum, nu se pune problema în momentul de față”, a spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„La Cluj, după șapte victorii mi-au dat viteză!”

Marius Șumudică nu a vrut să comenteze situația de la FCSB, însă a glumit pe seama faptului că Edi Iordănescu a fost criticat după șapte victorii consecutive cu vicecampioana României și opt meciuri consecutive fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a amintit de felul în care a fost îndepărtat de la CFR Cluj, atunci când echipa avea șapte victorii din tot atâtea meciuri în campionat, însă campioana României fusese eliminată din preliminariile Champions League și din play-off-ul Europa League.

„N-am pățit eu la Cluj așa ceva? După șapte victorii din șapte mi-au dat viteză.

Nu mai vin acasă… am mai spus-o odată… nici nu sunt tipul să vorbesc urât de fotbalul românesc, dar numai când am dat mâna cu Montella și l-am bătut pe Balotelli m-am simțit antrenor”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

De când a venit la Yeni Malatyaspor, Marius Șumudică are două victorii (cu Altay, scor 2-1 și cu Adana Demirspor, scor 2-0) și două înfrângeri, eșecurile venind în ultimele două etape din Superliga Turciei, în duelurile cu Bașakșehir, scor 1-3 și în meciul cu Kasimpașa, scor 0-2.

ADVERTISEMENT