Fotbal international

Marius Șumudică, emoții mari în avionul care l-a dus la meciul cu Al Ittifaq. “N-am mai trăit niciodată așa ceva!”

16.03.2019 | 14:30
Marius Sumudica emotii mari in avionul care la dus la meciul cu Al Ittifaq Nam mai trait niciodata asa ceva

Marius Șumudică a avut emoții mari în avionul în care se afla echipa Al Shabab iar antrenorul român a dezvăluit că a stat cu gândul la aeronavele Boeing care s-au prăbușit recent. Gruparea pregătită de Marius Șumudică a făcut deplasarea cu avionul pentru meciul cu Al Ittifaq, scor 1-1, dar tehiciaul a trecut prin momente dificile înaintea partidei.

Marius Șumudică, emoții mari în avionul care îl ducea la meciul cu Al Ittifaq

Chiar m-am speriat! N-am mai trăit niciodată așa ceva. A fost o furtună de nisip. Plus că îmi veneau în minte numai ştirile alea cu avioanele Boeing care s-au prăbuşit recent. Uitasem şi de meciul cu Ittifaq şi de tot.

Dar bine că am trecut cu bine peste. Sunt acasă acum, sunt bucuros să-mi vad familia pentru că a trecut ceva vreme de când nu am fost cu ai mei“, a declarat Şumudică la câteva ore după ce a aterizat la Bucureşti, conform digisport.ro.

Marius Șumudică urmărind un meci de fotbal

A renunțat la contractul din Madeira din cauza frici de avion

Marius Șumudică povestea în 2015 cum a luat hotărârea să renunțe la contractul pe care îl avea cu Maritimo, echipă din Portugalia. Antrenorul român a decis să ceară încetarea contractului, toate acestea deoarece îi era frică să zboare cu avionul.

“Pentru mine e cea mai mare problemă. Eu în vacanță nu plec cu familia decât pe aici pe undeva, Nu mă urc în avion. Am pățit-o în Madeira, când am jucat la Maritimo. De două ori a venit avionul pe pistă să aterizeze, era pista foarte scurtă, a bătut vântul din spate, n-a putut să îl oprească că se ducea în ocean. A atins pista și a plecat imediat. Și de atunci am zis vă las, luați toți banii care-i vreți voi. Mai aveam un an de contract. Cu banii de atunci îmi luam zece apartamente. Am renunțat la ultimul an de contract și m-am întors la Rapid”, povestea Marius Șumudică pentru te lekomsport.ro