Sport

Marius Șumudică exultă după ce i-a transferat pe Silviu Lung și Alex Mitriță. Antrenorul a explicat de ce a insistat pentru achizițiile lor

Marius Șumudică e pus pe fapte mari la Al Raed. Tehnicianul i-a transferat pe Silviu Lung și pe Alexandru Mitriță și garantează că cei doi români vor face diferența.
11.07.2022 | 13:17
Marius Sumudica exulta dupa ce ia transferat pe Silviu Lung si Alex Mitrita Antrenorul a explicat de ce a insistat pentru achizitiile lor
Marius Sumudica i-a convins pe șeici de la Al Raed să-i achiziționeze pe Silviu Lung și Alexandru Mitriță și garantează pentru aceștia. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Silviu Lung și Alexandru Mitriță sunt primele transferuri bifate de Al Raed în această vară. Noua echipă a antrenorului Marius Șumudică are obiective mari pentru viitorul sezon.

Marius Șumudică garantează pentru transferurile lui Silviu Lung și Alex Mitriță

Recunoscut ca un antrenor extrem de atașat de jucătorii alături de care a făcut performanță, Marius Șumudică le-a cerut șeicilor care finanțează clubul Al Raed să-i achiziționeze pe Silviu Lung și Alexandru Mitriță.

ADVERTISEMENT

Cu portarul de 33 de ani a cucerit titlul de campion cu Astra Giurgiu, iar pe oltean l-a avut adversar. Calitățile lui Mitriță l-au convins pe tehnician să-l achiziționeze.

”E un jucător care pe mine m-a ajutat când am câștigat campionatul, când ne-am calificat în primăvara europeană, când i-am scos pe West Ham de două ori, ne-am calificat din grupe (Silviu Lung – n.r.).

ADVERTISEMENT

(Alexandru Mitriță – n.r.) Este un jucător care poate face diferența, îl cunoaște toată lumea, l-am avut adversar, îl cunosc, știu ce îi poate pielea”, a spus Marius Șumudică despre noile achiziții, la Pro Arena.

Marius Șumudică este la a treia echipă din zona arabă

Marius Șumudică nu este un antrenor care să reziste prea mult la o echipă. A impresionat la un moment dat în Turcia, dar a fost dat afară de fiecare echipă pe care a pregătit.

ADVERTISEMENT

În zona arabă este, de asemenea, un nume cunoscut. Al Raed este al treilea club la care va lucra Șumudică, după Al Shaab și Al Shabab. Pe aceasta din urmă a antrenat-o în două mandate.

Ultimul a fost unul scurt, din martie până în iunie. Deși a calificat echipa în optimile Ligii Campionilor Asiei, a încheiat sezonul doar pe locul 4 în campionat.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după încheierea sezonului, tehnicianul a anunțat că deși primise o ofertă de prelungire cu Al Shabab, a ales să semneze cu Al Raed unde a primit asigurări că va avea cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT