ADVERTISEMENT
Fotbal international

Marius Șumudică face praf doi jucători după umilința cu Armenia: ”Am crezut că s-a încălțat invers”

Autor: Traian Terzian | 01.04.2021 | 08:41
Marius Șumudică face praf doi jucători după umilința cu Armenia: ”Am crezut că s-a încălțat invers”
Antrenorul Marius Șumudică i-a făcut praf de George Pușcaș și Vasile Mogoș după umilința cu Armenia și consideră că aceștia au fost cei mai slabi jucători ai echipei naționale a României. Sursă foto: Twitter

Antrenorul Marius Șumudică i-a făcut praf de George Pușcaș și Vasile Mogoș după umilința cu Armenia și consideră că aceștia au fost cei mai slabi jucători ai echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au cedat cu 3-2 la Erevan după ce au condus cu 2-1 și se află după trei meciuri pe locul 4 în grupă, micșorându-și șansele de calificare la CM 2022.

Șumi s-a arătat indignat de înfrângerea României și l-a pus la colț pe selecționerul Mirel Rădoi pentru declarațiile făcute la finalul întâlnirii cu Armenia.

ADVERTISEMENT

Jucătorii naționalei, criticați de Marius Șumudică după eșecul cu Armenia

După ce l-a criticat pe Rădoi, Marius Șumudică a lansat un atac și la adresa anumitor jucători din echipa națională, fiind de părere că George Pușcaș și Vasile Mogoș au jucat dezastruos în Armenia.

”Noi marcasem două goluri, aveam 2-1. Indiferent cu cine jucam n-aveai voie să schimbi și să rămâi cu doi atacanți în teren, plus că Pușcaș făcuse un joc prost! A jucat execrabil. N-a avut nicio reușită. Număr 9 contra Armeniei!”, a spus Șumudică la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

”Noi am avut în Niță… săracul băiat cred că are otită la câte minge i-au trecut pe lângă cap, la câte a scos. Noi, în trei meciuri, adversarii noștri au avut peste 15 ocazii mari de a marca, dacă nu 20. Ne îmbătăm cu apă rece”, a continuat tehnicianul.

Șumudică crede că România n-a mai avut de mult o așa generație

”Băi, frate, Man, de la Parma, vine Stanciu, vine X, vine Y, ce bine jucăm pe atac! Sunt de acord cu voi. Sunt jucători care chiar joacă unde sunt, sunt de acord. Noi n-am avut o generație ca asta care să joace. Noi avem jucători care joacă în campionate, în Serie A, Maxim joacă în Turcia

ADVERTISEMENT

Săracul, m-am uitat la Mogoș ăsta, n-am nimic cu el, e un băiat… eu n-am văzut în viața mea fundaș lateral cu o talie așa mare, să n-ai centru de greutate jos. În prima repriză am crezut că s-a încălțat invers, a degajat și i-a pus pe ăia pe contraatac. N-am văzut în viața mea, cu tot respectul”, a încheiat Șumudică.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a reacționat imediat după eșecul naționalei din Armenia și a cerut public schimbarea selecționerului Mirel Rădoi. În mesajul său, oficialul LPF a cerut schimbări majore și în ceea ce privește structura Federației Române de Fotbal, atât la nivel administrativ, cât și sportiv.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!