Fotbal international

Marius Șumudică, făcut praf de președintele lui Rizespor: „Îi umilea pe jucători!”

12.03.2021 | 19:19
Marius Sumudica facut praf de presedintele lui Rizespor Ii umilea pe jucatori
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost făcut praf de Hasan Kartal, președintele lui Rizespor, ultimul club pe care l-a antrenat, și care spune despre tehnicianul român că aplica metode greșite la antrenamente.

Hasan Kartal mai susține că antrenorul era critic la adresa jucătorilor la antrenamente și că îi umilea pe aceștia și că țipa mereu la ei.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică și-a dat demisia pe 4 martie de la Rizespor și declara că a luat decizia, deși formația turcă insista ca el să rămână.

Marius Șumudică a fost făcut praf de președintele lui Rizespor

Hasan Kartal, președintele lui Rizespor, l-a făcut praf pe Marius Șumudică și a expus niște metode dure ale antrenorului român, cu care el nu e de acord: „L-am adus pe Șumudică pentru că era un antrenor de succes.

ADVERTISEMENT

Dar, Șumudică avea un altfel de comportament. Era mereu critic la adresa jucătorilor, țipa la ei, îi umilea…Era greșit ce făcea, nu ar fi trebuit să se poarte așa”.

„Mai ales că nu vorbea limba turcă, nici nu înțelegeam ce se întâmplă, nu ne explica. Acum avem un antrenor turc, înțelegem tot. E dificil când ai un antrenor străin”, a mai spus președintele formației din Turcia.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Marius Șumudică după ce și-a dat demisia

Marius Șumudică spunea în momentul în care și-a dat demisia că cei din conducerea lui Rizespor își doreau ca el să mai rămână la echipă, deși ceea ce spune președintele turcilor îl contrazice pe antrenorul român:

„”Este un club senzaţional, este cel mai bine organizat club la care am lucrat în viaţa mea. Nu am lucrat la niciun club atâtde bine organizat, este numărul 1 din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Din păcate, am preluat echipa din mers, eu nu fac aşa ceva. Nu am putut să îi resuscitez având âîn vedere că au fost peste 20 de cazuri de Covid. Reveneau câte 4, câte 4. Trebuia să îi aduc la un nivel de pregătire după 14 zile în care stai cu virusul în tine”.

„Îmi era greu să le învăţ şi numele. Nici nu am avut timp, am jucat din 3 în 3 zile. Acesta a fost marele duşman al meu. Şi dacă aveam timp să lucrez cu ei sunt convins că îi scăpam de la retrogradare.

Sunt obosit şi am vrut să pun stop. Ei doreau să continui. Le-am spus şi de sănătate şi de toate şi au înţeles”, a spus Marius Şumudică pentru as.ro.

ADVERTISEMENT