Sport

Marius Șumudică, supărat pe toată suflarea rapidistă: „Mă doare că se discută cu Mutu și nu cu mine!”

Marius Șumudică este supărat pe fanii Rapidului, despre care spune că nu au făcut nimic pentru el și recunoaște că este deranjat de faptul că se discută cu Adrian Mutu pentru postul de antrenor.
23.02.2022 | 20:31
Marius Sumudica suparat pe toata suflarea rapidista Ma doare ca se discuta cu Mutu si nu cu mine
ADVERTISEMENT

Tehnicianul consideră că șefii clubului au făcut un gest urât la adresa lui, discutând cu Adrian Mutu pentru o posibilă venire la Rapid, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

FANATIK a dezvăluit și care este alegerea fanilor, dacă ar fi puși să decidă pe cine doresc antrenor la Rapid, lupta fiind între Adrian Mutu și Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, supărat pe toată suflarea rapidistă

Marius Șumudică a recunoscut că este supărat pe toți suporterii rapidiști, despre care spune că nu l-au susținut cum i-au susținut pe alți antrenori:

„Cu Șumudică nu a vorbit nimeni nimic despre Rapid. Nu mi s-a propus niciodată nimic. Eu am fost cel mai fair-play antrenor din istoria Rapidului și unul dintre cei mai buni antrenori din istoria clubului. Poate și Pancu, dar el a avut șansele lui, eu am avut doar o șansă.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam la mai mult de la fanii Rapidului. Le spun în față, nu ați făcut nimic pentru Șumudică și eu eram un simbol pentru ei”.

„12-15 suporteri mi-au strigat atunci demisia, restul nu, au înțeles situația, dar nu au făcut nimic. Au fost mulți antrenori la Rapid, dar mult sub Șumudică. Niciodată nu m-am dezis de culorile vișinii.

ADVERTISEMENT

Încă am contractele pe mail de la FCSB, mi le trimisese Argăseală, dar nu am putut să semnez. Revin, au fost oameni la Rapid, care nu au făcut ce a făcut Șumudică. Dar la ziua lui Șumudică nu venea nimeni cu flori, torțe cum se întâmpla cu alții. Asta m-a durut pe mine.

Mulți nici nu știu când e ziua mea. Le spun acum, e pe 4 martie, dar nu o să fiu în țară să mă sărbătorească nimeni”, a continuat Marius Șumudică, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mă doare că se discută cu Mutu!”

„L-am susținut pe Pancu, l-am susținu pe Miță Iosif, dar nu pot să spun că nu mă doare că se discută cu Mutu înainte de a se discuta cu Șumudică.

Eu nu mă compar cu Mutu ca fotbalist, dar ca antrenor am experiența de partea mea.

Să nu uităm că Mutu nu mai avea nicio treabă cu Dinamo și a venit la un moment cu Marius Niculae, la un Dinamo-Rapid, vopsit în cap. Nu mă autopropun, fiecare are planul lui.

Poate mă voi întoarce vreodată la Rapid, dar, repet, eu nu am fost abordat sub nicio formă și m-a deranjat”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT