Fotbal international

Marius Şumudică, fiert după eşecul lui Gaziantep: ”Coronavirus, coronavirus, coronavirus. Numai despre asta vorbesc jucătorii mei!”

14.03.2020 | 18:49
Marius Sumudica fiert dupa esecul lui Gaziantep Coronavirus coronavirus coronavirus Numai despre asta vorbesc jucatorii mei
ADVERTISEMENT

Revenit pe banca echipei sale după ce fusese suspendat pentru cumul de cartonașe galbene la meciul cu Trabzonspor (1-1), Marius Șumudică nu a reușit să-și capaciteze elevii la meciul cu Alanyaspor din runda a 26-a a sezonului din Turcia. Gaziantep a pierdut, scor 0-1, iar după meci ”Șumi” a fost extrem de nervos și a dat vina pe coronavirus.

Şumudică, după eşecul lui Gaziantep: ”Coronavirus, coronavirus, coronavirus. Numai despre asta vorbesc jucătorii mei!”

Gaziantep a obținut un punct uriaș în runda precedentă în meciul cu echipa aflată acum pe locul 1 în SuperLiga Turciei, iar acum mergea la Alanyaspor cu mare încredere la un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Nu a fost să fie așa, întrucât elevii lui Șumudică nu s-au concentrat și au pierdut, scor 0-1, într-un meci în care nu au tras pe poarta adversă.

După partidă, Marius Șumudică a explodat și a dat vina pe lipsa de concentrare a elevilor săi care, spune antrenorul român, vorbesc numai despre subiectul aflat la ordinea zilei pe plan mondial: coronavirus!

ADVERTISEMENT

”Etapa trecută am luat un punct cu Trabzonspor. Acum am pierdut. Și ce? S-a terminat campionatul. Nu. Trebuie să jucăm în continuare”, și-a început tehnicianul român discursul.

A urmat apoi tirada contra Covid-19: ”Este o discuție constantă doar despre coronavirus. Coronavirus, coronavirus, coronavirus. Numai despre asta vorbesc jucătorii mei! Nimeni nu se mai contrează la fotbal. Numai despre acest subiect se vorbește”, a spus Șumudică pentru beIN Sports.

ADVERTISEMENT

Șumudică, la al 9-lea ”galben” în acest sezon

Foarte supărat pe tragerile de timp ale portarului celor de la Alanyaspor, Șumudică a protestat vehement, iar arbitrul partidei i-a acordat cartonașul galben.

Prin avertismentul primit sâmbătă, antrenorul lui Gaziantep a ajuns la cota 9 în acest sezon.

Până în urmă cu o etapă, antrenorul român de 49 de ani avea, în acest sezon din Turcia, mai multe ”galbene” încasate decât 495 de jucători care activează în prima ligă turcă.

ADVERTISEMENT
  • 9 este locul ocupat de Gaziantep în SuperLiga Turciei după 26 de etape
  • Maxim și Toșca au fost titulari în meciul cu Alanyaspor
ADVERTISEMENT