Sport

Gigi Corsicanu iese la atac după dezvăluirile lui Marius Șumudică: „Suporterii nu mai iubesc Rapidul din cauza lui Daniel Niculae. Sunt divizați!”

Gigi Corsicanu a intervenit imediat după declarațiile lui Marius Șumudică despre supărarea sa pe fanii Rapidului, care nu l-au susținut așa cum și-ar fi dorit.
23.02.2022 | 20:54
Gigi Corsicanu iese la atac dupa dezvaluirile lui Marius Sumudica Suporterii nu mai iubesc Rapidul din cauza lui Daniel Niculae Sunt divizati
Gigi Corsicanu iese la atac după dezvăluirile lui Marius Șumudică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul lider al galeriei Rapidului l-a atacat pe Daniel Niculae, pe care îl consideră principalul vinovat pentru care fanii echipei sunt divizați.

Gigi Corsicanu a povestit și că a avut discuții cu „Nico”, în care i-a cerut să se împace cu Daniel Pancu și să-l aducă pe Marius Șumudică, dar președintele giuleștenilor a refuzat.

ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu iese la atac după dezvăluirile lui Marius Șumudică

Gigi Corsicanu a ieșit la atac după dezvăluirile lui Marius Șumudică, tehnicianul plângându-se de felul în care nu a fost susținut de fanii Rapidului de-a lungul timpului:

„Mi-au dat lacrimile când am auzit ce a spus prietenul meu de o viață Marius Șumudică. Dar ce putem face noi? Să-l luăm la bătaie pe Victor Angelescu și să-l punem pe Șumudică? Ce să fac dacă Daniel Pancu nu halește rapidiștii.

ADVERTISEMENT

Eu ce să fac? Că Șumi l-a luat din fotoliu și l-a făcut campion cu Astra, dar el nu vrea decât să-și aducă oamenii lui.

Am vorbit de atâtea ori cu el să se împace cu Pancu, să vorbească cu Șumi, nu și nu. Lui Șumudică i s-a făcut manevră, l-au dat afară, Iencsi s-a îmbolnăvit și a fost dat afară, lui Pancu la fel i s-au făcut manevre”.

ADVERTISEMENT

„Cu Pancu, echipa juca ceas. Cum să nu vrem noi să-l punem pe Șumudică? Dar chiar nu putem.

Suporterii sunt divizați din cauza lui Daniel Niculae, el a creat divizarea asta între suporteri. El e șeful familiei noastre, la noi se transmite dragostea din generație în generație pentru Rapid”, a mai spus Gigi Corsicanu, la TV DigiSport.

„Nu ați făcut nimic pentru Șumudică!”

Marius Șumudică a răbufnit la adresa fanilor, pe care îi ceartă și despre care spune că nu l-au susținut niciodată în momentele cheie din cariera sa de antrenor la Rapid, dar și după, când și-ar fi dorit să se întoarcă:

ADVERTISEMENT

Cu Șumudică nu a vorbit nimeni nimic despre Rapid. Nu mi s-a propus niciodată nimic. Eu am fost cel mai fair-play antrenor din istoria Rapidului și unul dintre cei mai buni antrenori din istoria clubului. Poate și Pancu, dar el a avut șansele lui, eu am avut doar o șansă.

Mă așteptam la mai mult de la fanii Rapidului. Le spun în față, nu ați făcut nimic pentru Șumudică și eu eram un simbol pentru ei”.

ADVERTISEMENT