Sport

Marius Şumudică îl ameninţă pe Adrian Porumboiu: “Voi face publice nişte detalii din perioada Vaslui”

Marius Șumudică îl amenință pe Adrian Porumboiu.
19.08.2021 | 23:26
Marius Sumudica il ameninta pe Adrian Porumboiu Voi face publice niste detalii din perioada Vaslui
ADVERTISEMENT

Tehnicianul CFR-ului a lămurit problemele de la echipă, spunând că apele s-au liniștit în acest moment, jucătorii săi pregătindu-se de următorul meci din campionat, împotriva lui FC Argeș.

Marius Șumudică a vorbit și despre perioada petrecută la FC Vaslui, amenințându-l Adrian Porumboiu, fostul său patron, care l-a atacat recent.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică l-a amenințat pe Adrian Porumboiu

Marius Șumudică l-a amenințat pe Adrian Porumboiu, cel care l-a atacat recent, spunând că tactica Vasluiului de la meciul cu Inter Milano nu a fost făcută de „Șumi”, ci de Edi Iordănescu, aflat în acel moment în postura de antrenor secund al echipei.

„Am eu mai multe episoade de povestit despre ce s-a întâmplat, dar n-are rost, nu voi continua cu nimic. Dacă aș spune și dacă aș arăta și niște mesaje din telefon… cu cine face tactica, ce s-a întâmplat, ce s-a făcut, dar nu mai contează.

ADVERTISEMENT

Eu îl respect pe domnul Porumboiu, dar dacă el poate să afirme așa ceva sau dacă Edi, care mi-a fost secund, apare și spune că a pregătit meciul de la Istanbul sau de la Milano, atunci așa este. Doar că n-am auzit ca un secund să facă tactica principalului”.

„E foarte important că la noi, la CFR, lucrurile sunt ok, sper să avem o tresărire de orgoliu și să câștigăm la Pitești, la fel și cu Steaua Roșie, după care va fi acel joc cu FCSB, un joc de campionat, pe care îl vom trata ca atare.

ADVERTISEMENT

Gura bate … nu vreau să pronunț și n-am putut să mă abțin, dar voi face publice în curând niște detalii din perioada Vaslui, în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu.

Mai departe ce spune domnul Porumboiu eu nu comentez, e părerea lui. Și încă ceva… și mie mi-e dor de Dan Petrescu”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic cu niciun jucător!”

Marius Șumudică a continuat și a vorbit despre venirea lui Edi Iordănescu la echipă, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, dar și despre scandalul de la echipa sa, creat la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4, scandal dezvăluit în exclusivitate de FANATIK:

„Am văzut mai devreme în emsiune un antrenor serios, fără să fiu ironic, un antrenor care are discurs, care a luat titlul la CFR Cluj, care va crește și mai mult.

Nu s-a întâmplat nimic în momentul de față, lucrurile sunt normale, au fost niște discuții normale după joc, după care au fost discuții între mine și jucători, între conducere și mine și între conducere și jucători.

Lucrurile sunt bune, ne pregătim de următorul meci.

M-am uitat la meciul lui Young Boys, care a jucat peste 70 de minute cu un om în minus și a câștigat meciul, asta referitor la ce s-a mai spus despre mine după meciul cu ei”.

„Nu am nicio problemă cu niciunul dintre ei. Dacă vă uitați, acum două săptămâni i-am lăudat și pe Camora și pe Deac, despre care am spus că au alergat mult. Sunt lucruri de bucătărie internă, care sper să rămână aici. 

Eu am avut o poziție după meciul cu Steaua Roșie, în care m-am supărat pentru că am luat patru goluri pe greșeli personale, dar sunt momente în viața unei echipe, fiecare jucător care greșește va plăti, la fel ca antrenorul. Cum a spus și Edi Iordănescu, cine va merita, va juca”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT