Fotbal intern

Marius Șumudică îl apără pe Becali și sare la gâtul lui Teja. “Întreb și eu, că văd că toată lumea îl critică pe Gigi!”

26.04.2019 | 14:12
Marius Sumudica il apara pe Becali si sare la gatul lui Teja Intreb si eu ca vad ca toata lumea il critica pe Gigi

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a revenit în România pentru a petrecere Paștele alături de familie, iar în momentul în care a aterizat pe aeroportul din București a dorit să îl apere pe Gigi Becali și nu a existat să-i sară la gât lui Mihai Teja, tehnicianul vicecampioanei României. Acesta susține că antrenorul este principalul vinovat pentru modul în care evoluează fotbaliștii de la FCSB și nu Gigi Becali, chiar dacă afaceristul încearcă să se implice mai mult decât e necesar.

Marius Șumudică îl apără pe Becali și sare la gâtul lui Teja

“Am mai vorbit cu Gigi Becali, da, am vorbit și acum vreo 10 zile. Ce mă întrebă? Mă întreanbă când vin acasă, să îmi dea niște brânză. Toată lumea văd că dă în Gigi Becali. Eu am mai spus-o, nu vreau să îi iau apărarea lui Gigi Becali, probabil că și el greșește la un moment dat. Dar eu vreau să pun o întrebare. Mă, până să facă Gigi Becali vreo prostie, sau să schimbe vreun jucător la pauză, sau că nu e semnal la telefon, că nu știu ce…

Mă… săptămâna respectivă cine îi antrenează pe jucătorii ăia? Cine îi antrenează? Eu nu vreau să vorbesc de Teja, nici nu îmi face plăcere acum să critic, sunt și obosit, dar au fost antrenori care văd că își dau cu părerea, se duc pe la televiziuni. Măi, fraților, păi nu ați fost acolo? Nu i-ați antrenat voi săptămână de săptămână? Păi dacă i-ați antrenat, atunci de ce jucătorul respectiv arată mai rău decât a arătat la Viitorul, sau la Astra? Păi îl distruseseră pe Junior Morais, ziceau că nu poate să alerge, acum văd că e cel ami bun, ară terenul, unde îl pui acolo joacă”, a spus Marius Șumudică la revenirea în țară, conform sport.ro.

Gigi Becali și Mihai Teja într-o conferință de presă

Dan Petrescu, lăudat de Marius Șumudică

Marius Șumudică a vorbit și despre Dan Petrescu, antrenor care s-a plâns de modul în care echipa sa este arbitrată. Tehnicianul celor de la Al Shabab crede că “Bursucul” are o strategie bine pusă la punct și recunoaște că și el apela la atitudinea antrenorului din Gruia.

“Cei de la CFR Cluj tac și fac. Mai iese cu declarații doar Dan Petrescu. Strategic. Din când în când. Așa făceam și eu. Îi amețeam și eu pe unul și pe altul, simțeam nevoia să îi anesteziez pe rivali până la etapa următoare. Dan Petrescu e un antrenor de valoare și are o echipă care nu trebuie biciuită. E o echipă pragmatică, care știe foarte bine să joace la rezultat. Cei de la CFR sunt 80% campioni, după părerea mea“, a mai spus Marius Șumudică.