Sport

Marius Șumudică îl ceartă pe Edi Iordănescu pentru selecția făcută: „Suntem nebuni cu toții? Maxim și Mitriță vin pe jos la națională”

Marius Șumudică îl ceartă pe Edi Iordănescu pentru selecția făcută în vederea meciurilor României cu Bosnia și Finlanda din Nations League.
20.09.2022 | 20:43
Marius Sumudica il cearta pe Edi Iordanescu pentru selectia facuta Suntem nebuni cu totii Maxim si Mitrita vin pe jos la nationala
Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj ferm jucătorilor înaintea meciului cu Bosnia Herțegovina. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed s-a supărat pe selecționer pentru că nu i-a convocat pe Alexandru Mitriță și pe Alex Maxim, despre care spune că pot face diferența pentru „tricolori”.

Marius Șumudică îl ceartă pe Edi Iordănescu pentru selecția făcută

Marius Șumudică l-a certat pe Edi Iordănescu după selecția făcută de acesta în vederea meciurilor cu Bosnia și Finlanda, fiind siderat de faptul că Alex Maxim și Alex Mitriță nu au fost chemați la lot:

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg de ce nu a fost chemat Mitriță la națională. El și dacă joacă prost îl las 90 de minute, cum făceam cu Alibec. La fel și cu Maxim. Păi suntem nebuni? El marchează și pasează decisiv în campionatul Turciei și se bat cluburile mari pe el.

Care e criteriul? Avem nevoie de rezultate. Cum să nu-l iei pe Mitriță? Cum să nu-l iei pe Maxim? Noi ce aducem? Jucători de prin Serie B, care au salarii de 7.000-8.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu îl critic pe Edi, el e bun pe treaba de birou, e tipicar. La fiecare interviu al lui Edi Iordănescu văd că îl plânge pe Ianis Hagi, dar după Maxim nu plânge nimeni”.

„Dacă îmi spuneți că e un jucător cu tricoul naționalei pe el și nu își dorește să reprezinte țara… înseamnă că trebuie să ne punem pistolul la tâmplă și să tragem.

ADVERTISEMENT

De ce mai deschid fălcile alea și cântă imnul cu toată puterea. E o prostie, cum să vorbești despre implicare”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„Mitriță e foarte afectat că n-a fost chemat la echipa națională!”

„Mitriță e foarte afectat că n-a fost chemat la echipa națională. Cine produce la echipa națională, că eu n-am văzut?”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed a vorbit și despre începutul slab de sezon al FCSB-ului, fiind de părere că vicecampioana României trebuie să sacrifice cupele europene pentru a prinde play-off-ul:

„Dacă vor merge pe două fronturi, consider că n-au două loturi echilibrate pentru a merge pe ambele fronturi. Play-off-ul e sub semnul întrebării. Dacă vor sacrifica cupele europene, poate există șansa de a ajunge în play-off.

Sunt probleme cu fundașii centrali. Tamm, săracul, când l-a făcut Markovic pe piciorul stâng a atacat pe la spate”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,62 este cota pentru „X2” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT