Sport

Marius Șumudică îl contrează pe Dan Petrescu înainte de startul preliminariilor lui Euro 2024: „Cum să fiu de acord cu el?”. Ce spune despre neconvocarea lui Ianis Hagi

Marius Șumudică l-a contrat pe Dan Petrescu înaintea startului preliminariilor lui EURO 2024, după ce antrenorul CFR-ului a spus că o să fie un meci greu cu Andorra.
21.03.2023 | 20:30
Marius Sumudica il contreaza pe Dan Petrescu inainte de startul preliminariilor lui Euro 2024 Cum sa fiu de acord cu el Ce spune despre neconvocarea lui Ianis Hagi
Marius Șumudică
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed este de părere că într-un meci împotriva Andorrei, „tricolorii” trebuie să atace de la început până la final, pentru a marca mai multe goluri, nu să aibă emoții în fața micuței reprezentative.

Marius Șumudică îl contrează pe Dan Petrescu înainte de startul preliminariilor lui Euro 2024

Marius Șumudică l-a contrat pe Dan Petrescu înaintea startului preliminariilor EURO 2024, după ce antrenorul CFR-ului a spus că România trebuie să fie prudentă în meciul cu Andorra, pentru că poate să aibă o partidă grea:

ADVERTISEMENT

„Cum să fiu de acord cu Petrescu? Dacă am ajuns să nu batem Andorra și Belarus, nu avem cum să ne calificăm. Dacă nu facem șase puncte acum, ce mai facem cu Elveția.

E o exagerare, îl știm pe Dan Petrescu, doar că nu joacă CFR-ul acum. Eu sunt opusul, spun că trebuie să batem Andorra și Belarus, dacă nu, ar fi un dezastru pentru selecționer și pentru Federația Română de Fotbal”.

ADVERTISEMENT

„Nu există comparație, când vii la echipa națională, trebuie să te gândești să nimicești Andorra, eu așa m-aș gândi, așa aș pregăti meciul”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

Ce spune despre neconvocarea lui Ianis Hagi

Marius Șumudică a continuat și a vorbit despre neconvocarea lui Ianis Hagi pentru meciurile României cu Andorra și Belarus, fiind de părere că mijlocașul lui Rangers nu putea fi convocat în acest moment, pentru că abia a revenit după accidentare:

ADVERTISEMENT

„Nu pot face o comparație între băiatul meu și băiatul lui Gică Hagi. L-am luat într-un cantonament în Cipru, când eram la Astra și i-am spus că nu e la un nivel atât de bun și că ar putea juca cel mult prin Liga 2.

I-am spus Măi, tată, fă altceva, că ești băiat deștept și ai multe alte calități, mai porți și povara numelui meu în spate. Și a ajuns bine acum, nu are probleme”.

ADVERTISEMENT

„Ianis nu merita acum să fie convocat pentru că nu are jocuri în picioare și pentru că trebuie să își revină după accidentarea lungă pe care a suferit-o”, a mai spus Marius Șumudică.


  • Cota exclusivă FORTUNA: 2,54 este cota pentru „PsF X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT