Fotbal intern

Marius Șumudică îl laudă pe Bogdan Vintilă: „Nu-l cunosc foarte bine, dar n-ai cum să mai zici ceva!”

05.01.2020 | 21:25
Marius Sumudica il lauda pe Bogdan Vintila Nul cunosc foarte bine dar nai cum sa mai zici ceva
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a ținut să-l laude pe Bogdan Vintilă, antrenorul care a condus-o pe FCSB până pe locul 3 în campionat, după un debut slab de sezon, în care vicecampioana României a ocupat și ultima poziție.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,05 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică îl laudă pe Bogdan Vintilă

Marius Șumudică îl laudă pe Bogdan Vintilă, despre care spune că nu-l știe foarte bine, însă nici nu-i poate reproșa ceva: FCSB-ul este în urcare, e clar, nu ştiu cum, dar şi au găsit liniştea cu acest Vintilă! Nu-l cunosc foarte bine, cred că e un tip preocupat care face rezultate şi în momentul de faţă.

Chiar nu avem ce să spunem, face treabă, dar eu consider că principala candidată este tot CFR-ul! Chiar dacă nu pot face transferuri, au continuitate, au un antrenor care şi-a prelungit contractul, au stabilitate, e un club care ştie ce vrea”.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică îl vrea pe Alex Chipciu

Marius Șumudică a vorbit despre ce transferuri vrea să facă la Gaziiantep, pe lista lui s-au aflat mai mulți jucători români sau care evoluează în România, dar tehnicianul îl dorește foarte mult pe Alexandru Chipciu, jucătorul lui Anderlecht.

„Eu îl vreau neapărat pe Alex Chipciu. E un jucător care îmi place foarte mult şi sper să îl aduc la Gaziantep în aceste zile. Insist să se facă transferul”, a declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Totodată, tehnicianul l-a dorit și pe Dan Nistor, care între timp a ajuns la Universitatea Craiova: „Dan Nistor am înţeles că ar costa undeva spre 400.000 de euro. L-am pus pe impresarul meu să se intereseze”.

„Eu l-am vrut şi pe el, dar Clujul mi-a cerut foarte mulţi bani. Ei cred că, dacă suntem din Turcia, vindem 50 de perechi de blugi şi gata, am făcut rost de bani! Nu e aşa!”, a încheiat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT
  • 48 de ani a împlinit Marius Șumudică pe 4 martie