Fotbal international

Marius Şumudică, implicat într-un scandal de corupție în Turcia. „Mi-au oferit 50.000 de euro!”

29.09.2020 | 13:54
Marius Sumudica implicat intrun scandal de coruptie in Turcia Miau oferit 50000 de euro
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică rămâne acelaşi one man show în tot ceea ce face. Antrenorul român de la Gaziantepspor a apărut din nou în paginile de sport ale publicaţiilor de peste Bosfor cu încă una dintre declaraţiile sale inconfundabile.

Pentru ziariştii turci, un personaj ca Marius Şumdudică e mană cerească prin tot ceea ce face: gesturi, acuzaţii, inclusiv la adresa propriilor jucători. O figură pitorească, de fiecare dată gata să explodeze de bucurie sau de furie, trăind la maxim fiecare moment.

ADVERTISEMENT

Abia s-au stins ecourile ultimelor sale declaraţii făcute după egalul de la Izmir, cu Goztepe, o remiză pe care i-a adus-o Alex Maxim pe linia de finiş a meciului şi din nou Marius Şumudică a ieşit la rampă, de această dată cu dezvăluiri despre un caz de corupţie, fireşte, în care a fost implicat.

Scandal cu Marius Șumudică în Turcia: i s-au propus 50.000 de euro ca să accepte un jucător

Este vorba despre cazul a doi impresari turci, aceştia încercând să îi vândă lui Şumudică un fotbalist despre care ei garantau că este foarte bun. Şi pentru a-l convinge să accepte, i-au oferit o „atenţie” în valoare de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Săptămâna trecută, mi-a fost propus un jucător. Doi manageri din Turcia m-au sunat. Nu accept aşa ceva, pentru că mi-au oferit 50.000 de euro.

Au vrut să spun conducerii doar că ”este un bun jucător de fotbal”. Aşa mi-au spus […] Acest jucător a marcat un gol anul trecut. Cum să-l aduc aici, cum să-mi asum responsabilitatea asta?”

ADVERTISEMENT

Nu e mulţumit de echipa pe care o are

Şumudică nu i-a uitat nici pe conducătorii clubului său, care nu au efectuat transferurile dorite de antrenorul român, în special pe cel al lui Denis Alibec.

Nu mă pot concentra pe construirea unei echipe. Este dificil pentru un antrenor să lucreze aşa. Voi continua să joc cu jucătorii pe care îi am.

ADVERTISEMENT

Îmi place acest oraş, îmi plac oamenii care trăiesc aici, dar a devenit dificil pentru mine. Nu-mi este uşor. Am avut în perioada asta cel mai greu moment din cariera mea de 17 ani de antrenorat […] Anul acesta ne vom lupta să nu retrogradăm.

Am spus asta acum o lună. Nu spun asta după 3 meciuri. Nu spun asta pentru că am pierdut puncte”, a mai declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT