Fotbal international

Marius Şumudică, implorat să se întoarcă la Kayserispor! Patronul regretă că l-a dat afară. Foto

05.12.2018 | 11:27
Marius Sumudica implorat sa se intoarca la Kayserispor Patronul regreta ca la dat afara Foto

Marius Şumudică a fost dat afară de Kayserispor pe 15 mai 2018, după ce a stat în 39 de partide pe banca tehnică a grupării din Turcia, dar antrenorul român este implorat de fanii echipei să se întoarcă la Kayserispor. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

În prezent, Marius Şumudică este antrenorul echipei Al Shabab, iar înţelegerea sa cu arabii este valabilă până pe 30 iunie 2020. Deşia  fost concediat de Kayserispor pe 15 mai după o primă parte de sezon foarte bună şi un final slab, Marius Şumudică este rugat de fanii echipei din Turcia să revină.

Marius Şumudică este implorat să se întoarcă la Kayserispor

Erol Bedir, patronul echipei Kayserispor, a decis să îl dea afară duminică pe antrenorul Ertugrul Saglam, după ce gruparea din Turcia a ajuns într-o situaţie dezastruoasă. Kayserispor se află pe locul 17, penultimul, cu doar 12 puncte în 14 etape, în care a bifat 8 înfrângeri, 3 victorii şi trei egaluri.

Presa din Turcia a anunţat în urmă cu câteva zile că Erol Bedir şi-ar dori ca Marius Şumudică să revină pentru a salva-o pe Kayserispor de la retrogradare, doar că antrenorul român în vârstă de 47 de ani are un salariu uriaş la actualul său club, Al Shabab, din Arabia Saudită. Astfel, acesta ar trebui să fie pus pe liber de arabi pentru a reveni în Turcia.

Fanii lui Kayseri au luat cu asalt pagina oficială a echipei

Mesajele postat de fanii lui Kayserispor pe pagina oficială de Facebook prin care îl imploră pe Marius Şumudică să revină în Turcia
Mesajele postat de fanii lui Kayserispor pe pagina oficială de Facebook prin care îl imploră pe Marius Şumudică să revină în Turcia

Sute de suporteri de la Kayserispor au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a clubului din Turcia şi l-au implorat pe Marius Şumudică să se întoarcă la formaţia pe care o lăsase pe locul 9 la plecarea sa.

Pe parcursul carierei, Marius Şumudică a antrenat echipe precum Kayserispor, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna, Al Shabab, U Cluj, FC Vaslui, FC Braşov, Astra Ploieşti, AO Kavala, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa, Farul Constanţa, Progresul Bucureşti şi Inter Gaz Bucureşti.

  • 1.200.000 de dolari este salariul anual al lui Marius Şumudică la Al Shabab
  • 500.000 de dolari încasa Marius Şumudică la Kayserispor